‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 16 iunie, 2024
21.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCricova scrie istorie! Pentru prima dată, vinurile moldovenești au ajuns în magazinele din Suedia

Cricova scrie istorie! Pentru prima dată, vinurile moldovenești au ajuns în magazinele din Suedia

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Combinatul de Vinuri „Cricova” a înregistrat o nouă reușită, de altfel o premieră pentru companie și pentru Republica Moldova.

Începând cu 1 iunie 2024, vinurile moldovenești „Cricova” se găsesc și pe rafturile magazinelor din Suedia, notează unimedia.info.

„Din 1 iunie, sărbătorim o premieră pentru compania noastră: vinul moldovenesc ajunge pentru prima dată pe rafturile magazinelor din Suedia!

Începând cu ziua de azi, în rețeaua națională Systembolaget din orașe precum Malmköping, Kisa, Malmö, Åre și Ö-vik, veți putea găsi vinul Cricova la raft! Este un moment istoric pentru noi și, bineînțeles, pentru Republica Moldova”, a anunțat întreprinderea.

Potrivit conducerii Combinatului, Sorin Maslo, „această lansare reprezintă nu doar succesul nostru comercial, ci încă un pas important spre integrarea noastră în Uniunea Europeană și evidențiază beneficiile care ne așteaptă pe această piață vastă și posibilitățile majore pentru produsele moldovenești!”.

Precizăm că, Combinatul de vinuri „Cricova” a vândut, în anul 2023, circa 70% din producție pe piața Uniunii Europene, fiind vorba de aproximativ 2 milioane de sticle pe piața din România și 1,2 milioane – în alte țări ale UE.

„România a fost printre primele piețe ale UE care au primit cu entuziasm vinurile Cricova, iar de atunci distribuția s-a extins în peste 100 de orașe europene.

Astăzi, produsele noastre ajung în 17 state europene, reflectând dorința noastră de a oferi vinuri de înaltă calitate și tradiție moldovenească în întreaga regiune”, a comunicat anterior conducerea întreprinderii.

Sorin Maslo, directorul Combinatului „Cricova”, afirmă că implementarea standardelor europene a fost esențială pentru această expansiune, generând o creștere a calității vinurilor „Cricova” și contribuind la modernizarea întreprinderii din Republica Moldova.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›