‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 13 ianuarie, 2025
1.6 C
Chișinău
spot_img
‹ adv ›
HomepageȘtiriCursuri de analiză senzorială a mierii pentru apicultori. Detalii

Cursuri de analiză senzorială a mierii pentru apicultori. Detalii

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM), în parteneriat cu Proiectul USAID Moldova Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova, organizează în perioada 17-19 februarie, 2025 cursuri de analiză senzorială a mierii pentru începători și pentru avansați.

Cursul este destinat apicultorilor, producătorilor de miere, reprezentanților HoReCa și somelierilor profesioniști.

Participanții vor învăța, de la experți internaționali, tehnici de degustare, recunoașterea caracteristicilor olfactive și gustative, proprietățile mierii, remedierea defectelor și testarea calității conform cerințelor UE.

‹ adv ›

Nivel 1

  • Data: 19 februarie 2025 (Durata – o zi)
  • Limba de predare: Engleză, cu traducere simultană în Română
  • Trainer: Nicholas Bishop
  • Certificare: Participanții vor primi un certificat de participare.
  • Costuri: Studiile și materialele educaționale sunt finanțate de USAID. Participanții vor achita o taxă de 300 MDL care acoperă parțial costurile prânzurilor și pauzelor de cafea.

Nivel 2 (disponibil doar pentru cei care dețin certificatul pentru Nivelul 1)

  • Data: 17-19 februarie 2025 (Durata – 2,5 zile)
  • Limba de predare: Engleză
  • Trainer: Raffaele Dall’Olio
  • Certificare: Participanții vor primi un certificat acreditat de „Italian National Register of Experts in the Sensory Analysis of Honey”.
  • Costuri: Studiile și materialele educaționale sunt finanțate de USAID. Participanții vor achita o taxă de 750 MDL care acoperă parțial costurile prânzurilor și pauzelor de cafea.

Termen limită de înregistrare: 03 februarie 2025. Formularul de înregistrare îl găsiți aici.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›