‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageAfaceri„Dancu-Tabita”, afacerea de familie din raionul Hîncești, dotată cu cinci metode inovatoare de producție...

„Dancu-Tabita”, afacerea de familie din raionul Hîncești, dotată cu cinci metode inovatoare de producție a cașcavalurilor

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

„Dancu-Tabita” este o afacere de familie din raionul Hîncești, specializată în producția cașcavalului.

Dumitru Cravcencu, cel care a pus bazele afacerii, s-a inspirat de tehnologiile de preparare a cașcavalului studiate în Pennsylvania.

În urmă cu 20 de ani a adus acasă cunoștințele necesare pentru a produce cașcaval de calitate. În prezent, afacerea este dotată cu cinci metode inovatoare de producție.

Conștienți de importanța calității materiei prime în producția de cașcaval, membrii familiei au decis să-și asigure propria sursă de lapte.

Astfel, au procurat vaci de rasă locală și de import, punând bazele unei ferme care să le asigure calitatea și grăsimea laptelui necesar.

Cașcavalul „Dancu-Tabita” a devenit popular, ajungând în magazinele din țară. Totodată, familia este parte activă în proiecte sociale, oferind sprijin pentru copiii și bătrânii din regiune.

‹ adv ›

Echipa „Dancu-Tabita” numără în jur de 20 de angajați. Familia Cravcencu recunoaște că fără această echipă, succesul nu ar fi fost posibil.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›