‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 11 mai, 2024
10.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDupă o pauză de 3 ani, Concursul „Noutatea anului” revine la Săptămâna agroindustrială de...

După o pauză de 3 ani, Concursul „Noutatea anului” revine la Săptămâna agroindustrială de la MOLDEXPO

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Expozițiile internaționale specializate MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER, precum și târgul Toamna de Aur așteaptă vizitatorii în perioada 19 – 22 octombrie la C.I.E. MOLDEXPO.

Evenimentul reunește companii din Republica Moldova și din țările Uniunii Europene, care prezintă o gamă largă de produse, tehnologii și echipamente pentru agricultură. Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Expoziția este organizată în două părți principale:

  • MOLDAGROTECH (autumn) este o expoziție internațională de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial. La această expoziție, participanții prezintă combine, tractoare, instrumente de grădinărit, echipamente pentru creșterea animalelor și a păsărilor, precum și alte produse și tehnologii destinate agriculturii.
  • FARMER este o expoziție-târg de produse, utilaje, tehnologii agricole și meșteșuguri. La această expoziție, participanții prezintă produse agricole, produse de protecție a plantelor, îngrășăminte, medicamente veterinare, materiale săditoare și alte produse și servicii destinate agriculturii.

În cadrul Săptămânii agroindustriale, se desfășoară și Concursul „Noutatea anului”, care are scopul de a releva și a promova cele mai moderne echipamente pentru creșterea eficienței muncii și dezvoltarea afacerilor agricole în Republica Moldova.

Scopul concursului este de a releva și a promova cele mai moderne echipamente pentru creșterea eficienței muncii și dezvoltarea afacerilor agricole în Republica Moldova.

Concursul se desfășoară la următoarele categorii:

‹ adv ›
  • Producători locali de mașini și echipamente agricole pentru industria prelucrătoare;
  • Distribuitori locali de mașini și echipamente agricole pentru industria prelucrătoare;
  • Producători și distribuitori străini de mașini și echipamente agricole pentru industria prelucrătoare;
  • Producători si distribuitori de produse fitosanitare și îngrășăminte pentru sectorul agricol.

Marele Premiu al concursului este acordat pentru contribuția deosebită la dezvoltarea și modernizarea Complexului agroindustrial al Republicii Moldova.

Criteriile de selectare a câștigătorilor includ inovația științifică, posibilitatea valorificării acesteia în condițiile Republicii Moldova, raportul preț-calitate, impactul asupra mediului și altele. Pentru mașinile agricole, criteriile includ disponibilitatea unui analog pe piața locală.

Comisia de evaluare este alcătuită din reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, ai instituțiilor de învățământ de specialitate și institutelor de cercetări, precum și ai proiectelor internaționale și europene din domeniul agriculturii.

‹ adv ›

Săptămâna agroindustrială de la MOLDEXPO este o platformă importantă pentru schimbul de informații și de experiență între producători, distribuitori și fermieri. Evenimentul contribuie la dezvoltarea sectorului agroindustrial din Republica Moldova și la promovarea produselor agricole moldovenești pe piețele internaționale.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›