luni, 22 aprilie, 2024
8.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeEdiția de primăvară a expoziției Moldagrotech se va desfășura în perioada 14-17 martie 2018

Ediția de primăvară a expoziției Moldagrotech se va desfășura în perioada 14-17 martie 2018

Recomandate

Tradițional, în luna martie, Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului al Republicii Moldova invită la Expoziţia internaţională specializată „Moldagrotech (spring)”.

Ajunsă, în anul curent, la cea de-a XXXIV-a ediție, Expoziția își păstrează formatul reunind cei mai mari producători de maşini şi utilaje, tractoare şi combine, sisteme de alimentare cu apă şi de irigare pentru agricultură, echipamente pentru industria alimentară, utilaj tehnologic, piese de schimb şi de completare, mijloace de protecţie a plantelor şi îngrăşăminte etc.

Expoziţia „Moldagrotech (spring)” determină vectorul de dezvoltare a complexului agroindustrial din Moldova promovând pe piaţa autohtonă maşini agricole performante de la producători locali şi străini și contribuie la realizarea proiectelor naţionale prioritare, orientate spre eficientizarea producerii agricole din republică.

Evenimentul a devenit o platformă de comunicare, dar și schimb de experiență pentru întreg sistemul agroalimentar din Republica Moldova.

Ediția din anul curent se va desfășura în perioada 14-17 martie 2018.

Pentru detalii despre condițiile de participare accesați următorul link.

Tatiana Caraman
Tatiana Caraman
Staff Editor

Citește și ›

Advertoriale