luni, 22 aprilie, 2024
7.7 C
Chișinău
HomepageApiculturăEveniment dedicat tinerilor și femeilor antreprenoare

Eveniment dedicat tinerilor și femeilor antreprenoare

Strășeni, Republica Moldova
03.06.2023 - 03.06.2023

Powered by

client-image

Pe data de 3 iunie, în satul Bravicea, raionul Strășeni la pensiunea agro-turistică „Stupina din Codrii Moldovei” deținută de tinerii apicultori Victoria și Eugen Sobol, va avea loc o sesiune de instruire și comunicare în cadrul proiectului „Creșterea rezilienței social-economice a femeilor și a tinerilor”.

Evenimentul își propune să adune peste 50 de femei și tineri atât din Republica Moldova, cât și femei refugiate din Ucraina, pentru a avea oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a învăța noi modoalități de a se adapta social și economic.

Această sesiune, sprijinită de UnWomen Moldova este menită să ajute la consolidarea rolului femeilor și tinerilor ca adevărați agenți ai schimbării.

Evenimentul, care va aduna în cea mai mare parte antreprenoare din mediul agro, vrea să pună în valoare leadershipul feminin, metamorfoza spre antreprenoriat, comunicarea de business, eticheta conversației și măiestria negocierilor.

Proiectul susținut de UnWomen Moldova este finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.

Evenimente

‹ adv ›

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase – fermieri, comercianți, experți în logistică, procesatori, specialiști în inputuri și...