duminică, 21 aprilie, 2024
7.7 C
Chișinău
HomepageCulturi de câmpPria Gala Femeilor în Agricultură

Pria Gala Femeilor în Agricultură

Chișinău, Republica Moldova
20.06.2023 - 20.06.2023

Powered by

client-image

Evenimentul își propune să aducă un omagiu femeilor care contribuie semnificativ la sectorul agricol din Republica Moldova și să le ofere o platformă de prezentare, vânzare și degustare.

Invitația este extinsă tuturor doamnelor active în agricultură care doresc să aibă un stand în cadrul evenimentului. Pentru participare, este necesară o înregistrare prealabilă.

Evenimentul va aduna un panel de experți din agricultură, autorități și companii conexe, care vor dezbate teme importante ale momentului și vor căuta soluții optime pentru dezvoltarea sectorului agricol și a afacerilor femeilor în agricultură.

În cadrul evenimentului vor fi abordate o serie de teme relevante pentru agricultura moldovenească, inclusiv dezvoltarea afacerilor, finanțarea în agricultură, digitalizarea sectorului și multe altele.

Potențialii parteneri interesați de promovare, care doresc să aibă un stand cu degustare și vânzare, sunt invitați să contacteze organizatorii prin email pentru mai multe detalii.

Evenimente

‹ adv ›

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase – fermieri, comercianți, experți în logistică, procesatori, specialiști în inputuri și...