‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 29 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFermierii polonezi au deblocat toate punctele de trecere a frontierei cu Ucraina

Fermierii polonezi au deblocat toate punctele de trecere a frontierei cu Ucraina

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Toate punctele de frontieră polono-ucrainene au fost deblocate. Potrivit Poliției de Frontieră din Ucraina, în punctul Hrebenne-Rava-Ruska, ultimul rămas blocat, a fost reluată circulația transportului începând de luni, 29 aprilie, ora 10:00, scrie ziar.md.

Potrivit autorităților de la Kiev, înregistrarea și circulația camioanelor pe ambele direcții se efectuează în regim obișnuit.

În același timp, camioanele care transportă cereale nu au voie să intre în Polonia. Autoritățile de la Varșovia au anunțat că acest tip de marfă poate călători pe teritoriul Poloniei exclusiv în regim de tranzit.

În acest context, polițiștii de frontieră solicită șoferilor și transportatorilor să țină cont de aceste informații atunci când planifică transportul internațional.

Pe 22 aprilie, fermierii polonezi au deblocat toate punctele de frontieră cu Ucraina, cu excepția punctului Hrebenne-Rava-Ruska.

În noiembrie anul trecut, transportatorii și fermierii polonezi au blocat punctele de frontieră cu Ucraina până la jumătatea lunii ianuarie. Atunci, transportatorii polonezi au ajuns la un acord cu guvernul.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›