‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 5 martie, 2024
1.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFermierii vor avea astăzi o întrevedere cu premierul

Fermierii vor avea astăzi o întrevedere cu premierul

‹ adv ›
‹ adv ›

Agricultorii din Asociația Forța Fermierilor vor avea astăzi o întrevedere cu premierul Dorin Recean. Despre aceasta au anunțat membrii Asociației, transmite știri.md.

Întrevederea va avea loc azi, 7 noiembrie, la orele 15:00, la Guvern.

Părțile urmează să discute despre problemele din sectorul agricol, dar și despre revindecările trimise de Asociația Forța Fermierilor la începutul acestei luni.

Reamintim că anterior fermierii amenințau cu organizarea protestelor, dacă nu vor avea o discuție cu premierul Dorin Recean.

Pe 31 octombrie s-a desfășurat ședința comună a Consiliilor Federației Naționale a Fermierilor din Moldova și Asociației Forța Fermierilor. În cadrul acestui eveniment mulți agricultori s-au plâns că riscă să falimenteze din cauza creditelor bancare și a secetei.

Agricultorii solicită de la autorități să introducă un moratoriu pe achitarea datoriilor față de toți creditorii, cu anularea penalităților de la bănci până la 31 octombrie 2024. Totodată, aceștia cer interzicerea importului de cereale și oleaginoase din Ucraina, până la 31 martie anul viitor.

‹ adv ›
‹ promo ›spot_img
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii