FOTO. Agrocenter Eurochem a organizat o vizită de studiu în Krasnodar pentru unii producători din țară

0
450

Carența elementelor nutritive influențează creșterea și dezvoltarea plantelor și, într-un final, diminuează esențial recolta. Astfel, este foarte important de a opta pentru îngrășăminte de calitate, dar și de a cunoaște particularități de administrare a acestora. În acest context, în perioada 19-22 noiembrie Compania Agrocenter EuroChem SRL, a organizat o vizită de studiu în Krasnodar pentru 15 producători din țară, parteneri fideli ai companiei.

Datorită vizitei realizate, fermierii au avut ocazia să participe la cea mai mare expoziție agricolă din țările CSI „YugAgro”, unde au interacționat cu experți din sector și au aflat mai multe despre particularitățile de lucru cu îngrășămintele KAS-32, KAS-32 cu sulf și NPK solubile în apă. Pe lângă aceasta, producătorii au vizitat două dintre cele mai mari centre de deservire a clienților companiei: din Ust-Labinsk și din Starovelichkovskaya, cu o capacitate de păstrare a peste 20 de mii de tone de îngrășăminte fiecare.

- pub -(P) Construcția Depozitelor Frigorifice și Depozitelor pentru cereale!

Iar pentru a se convinge încă o dată de calitatea procesului de producere a îngrășămintelor asigurată de Agrocenter EuroChem, a fost organizată o vizită la uzina din Belorechensk (BMU-EuroChem), unde producătorii au putut aprecia liniile de producere a îngrășămintelor NPK solubile în apă, a amofosului și a sulfoamofosului.

Potrivit reprezentanților Agrocenter EuroChem SRL, organizarea a astfel de vizite a devenit o tradiție frumoasă a companiei, care-și propune să devină un partener de încredere pentru cât mai mulți fermieri din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs. aici