‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFOTO. Syngenta participă la expoziția Farmer 2016

FOTO. Syngenta participă la expoziția Farmer 2016

‹ adv ›
‹ adv ›

Deja în mod tradițional Syngenta participă la expoziția specializată Farmer, unde producătorii agricoli au posibilitatea să facă cunoștință și să primească informații detaliate despre oferta de produse la culturile de câmp, culturile speciale și cele legumicole.

În special pentru vizitatorii expoziției a fost pregătit Catalogul de legume 2017 și informații despre noii hibrizi (floare, porumb, sfeclă de zahăr) și noile produse care se vor regăsi în oferta pentru anul 2017.

Oleg Cojocaru, Director Vânzări Syngenta Moldova: „În fiecare an participăm la expoziție, unde avem posibilitatea de a ne întâlni cu un număr mare de fermieri, care deja își planifică activitățile pentru anul viitor. Punem în discuție rezultatele anului curent și perspectivele colaborării pentru anul care urmează. Suntem prezenți cu toată echipa la eveniment. Așteptăm fermierii la expoziție. Suntem deschiși pentru a oferi suport și soluții la situațiile pe care le-au avut în fermă pe parcursul anului. Participarea la eveniment ne dă posibilitatea să dezvoltăm parteneriate noi, cât şi să îmbunătăţim relaţiile cu clienţii deja existenţi”.

syngenta-farmer-stand

Compania propune vizitatorilor o varietate mare de soluţii pentru protecţia plantelor, iar în acest an marea noutate cu care vine Syngenta pe piață este un pachet tehnologic special creat pentru cultura de porumb.

Oleg Cojocaru: „Participăm la concursul „Noutatea Anului”, unde prezentăm pachetul de produse destinate controlului buruienelor în cultura de porumb. Syngenta în ultimii 4-5 ani a înregistrat un șir de produse la cultura de porumb, care sunt parte componentă a unei abordări complexe ca soluții în cultura de porumb. „Calaris Pro” și „CASPER 55 WG” sunt doar două dintre produsele înregistrate în 2016. Pachetul de produse oferit permite fermierului ca în procesul decizional să-și sporească flexibilitatea la termenii de aplicare, tipul de buruieni, condițiile meteo ale anului și faza de dezvoltare a culturii.”

violeta-syngenta

Oleg Cojocaru a menţionat care sunt beneficiile pachetului prezentat şi a îndemnat fermierii să-l utilizeze cu încredere.

„Pachetul cuprinde erbicidele „Dual Gold”, „Gardo Gold”, „Lumax”, „Elumis”, „CASPER 55 WG”, „Calaris Pro”, destinate combaterii buruienilor mono și dicotiledonate anuale și perene. Pachetul de produse permite să avem o fereastă largă de aplicare, de la faza înainte de semănat până la a 8-a frunză a culturii. Fermierul alege unul din aceste 4 produse pentru aplicare. În același timp, fermierul are posibilitatea în sezon de schimb produs când condițiile meteo nu permit aplicarea la timp sau sunt diferențe la spectrul de buruieni față de prognozele inițiale. Parametri de calitate control buriueni sunt păstrați la același nivel înalt conform asteptărilor utilizatorului.”

‹ adv ›

Syngenta este lider pe piața locală de semințe și produse pentru protecția plantelor, iar echipa locală este întotdeauna pregătită pentru a răspunde noilor provocări care apar în procesul de lucru.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii