‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 22 iunie, 2024
22.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriGLOBALG.A.P. a lansat consultări mondiale pentru revizuirea Versiunii 6 a standardului

GLOBALG.A.P. a lansat consultări mondiale pentru revizuirea Versiunii 6 a standardului

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

GLOBALG.A.P. își propune să includă cât mai multe părți interesate în procesul de revizuire a versiunii 6 a standardului IFA (Integrated Farm Assurance). Scopul este de a crea o versiune care să fie practică și ușor de utilizat pentru toată lumea. Pentru a atinge acest obiectiv, GLOBALG.A.P. se bazează pe toate resursele sale.

O șansă de a contribui la modelarea viitorului pentru alimente sigure și durabile

Turul consultațiilor mondiale începe la sfârșitul lunii mai. Acesta oferă o oportunitate unică de a forma o rețea cu experți din industrie (sunt organizate conferințe video de circa 90 minute). Conferințele video sunt împărțite în diferite grupuri țintă și limbi.

Toate părțile interesate pot participa, iar participarea la tur este gratuită. Rundele de consultare vor examina toate captolele standardului pentru a afla care pot fi simplificate, modificate sau îmbunătățite pentru versiunea 6. Fiecare își poate spune părerea, poate ajuta la modelarea standardului și poate contribui cu expertiza sa, este indicat pe site-ul oficial GLOBALG.A.P.

„Doar cei care vor simți cu adevărat că au participat activ la noul standard, îl vor implementa cu atitudinea potrivită. Cei afectați de criza actuală, trebuie să fie implicați de la bun început în procesul de dezvoltare; opiniile trebuie ascultate la început, nu la final. Discuțiile intense cu toți actorii relevanți arată clar că subiectul sustenabilității capătă importanță, deoarece trebuie să ne gândim la industrie pe termen lung. Cum vrem să trăim și să producem în viitor? Vrem să integrăm această idee în procesul de consultare și să producem un standard și mai bun”.

Datorită posibilității de a comunica în mai multe limbi, parteneri importanți din întreaga lume – inclusiv grupuri deseori marginalizate din regiuni îndepărtate pot contribui la îmbunătățirea standardului IFA versiunea 6. Rezultatul va fi un standard bine structurat, care răspunde nevoilor și cerințelor sectorului. Un astfel de standard asigură furnizarea continuă de produse agricole sigure și durabile.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›