marți, 5 martie, 2024
1.6 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeHattat a încheiat un acord cu un nou dealer în Moldova

Hattat a încheiat un acord cu un nou dealer în Moldova

Recomandate

Începând cu anul 2023, tractoarele Hattat au obținut un partener puternic pe piața din Moldova. Acum, compania Agropiese TGR, cel mai mare și vechi furnizor de echipamente agricole din țara noastră, va reprezenta și promova tractoarele acestui brand turcesc. 

Acordul de parteneriat a fost semnat la începutul anului. Înainte de a începe vânzările active, Agropiese TGR a selectat și a oferit instruire angajaților responsabili de această direcție în cadrul companiei, a constituit un stoc mare de piese de schimb și a dezvoltat o divizie de service.

Primele prezentări ale tractoarelor Hattat au avut loc vara. În iunie, la Comrat, a fost prezentat modelul Hattat T4110 cu o putere de 110 CP, iar în august, la Stăuceni, agricultorii din centrul Moldovei au luat cunoștință cu două modele: Hattat T4110 și Hattat B3080 cu o putere de 76 CP.

La expoziția de toamnă Moldagrotech, pe platforma companiei, au fost prezentate deja trei modele. La modelele menționate anterior s-a adăugat tractorul Hattat A110 cu o putere de 107 CP. 

Toate tractoarele menționate se încadrează în segmentul de preț mediu. Dealerul asigură că tractoarele Hattat au cel mai bun preț pe piață în comparație cu alte mărci turcești.

În același timp, Hattat are avantaje strategice. În primul rând, tractoarele Hattat sunt compuse în proporție de 90% din componente originale de producție proprie, ceea ce oferă: 

  • controlul calității la toate etapele;
  • livrare rapidă a pieselor de schimb;
  • prețuri competitive menținând un nivel ridicat de calitate. 

În al doilea rând, toate tractoarele sunt echipate cu motoare originale de la producătorul Perkins (Marea Britanie). 

În general, toate tractoarele Hattat sunt proiectate luând în considerare nevoile moderne ale fermierilor. Acestea sunt complet universale și potrivite pentru orice tip de operațiuni agricole.

Designul unic al axelor din față și din spate vă permite să instalați un şanţ de tractor de 1,52 m completă cu anvelope standard de tractor, care este excelentă pentru cultivarea între rânduri și pentru stropirea culturilor în rânduri (fără costul suplimentar al achiziționării de roți speciale înguste, care sunt destul de scumpe).

Cutia de viteze cu revers și puntea față întărită sunt foarte practice pentru lucrul cu încărcătorul frontal. În plus, cabina modernă, ergonomică și confortabilă din toate modelele este echipată cu aer condiționat și sistem de filtrare a aerului. 

Toate tractoarele Hattat beneficiază de o garanție de doi ani. 

Pentru a afla detalii despre configurările modelelor, avantajele serviciilor de service și pentru a obține oferte de preț pentru tractoarele Hattat, puteți suna la numărul 022 550001.

Agropiese TGR
Agropiese TGR
Compania Agropiese TGR Grup a fost înființată în 1993 și este una dintre cele mai vechi companii din Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale