- pub -

În perioada 14-16 iunie 2018, în comuna Tohatin, municipiul Chișinău, va avea loc prima expoziție-demonstrativă a tehnicii agricole, semințelor și tehnologiilor de prelucrare a solului, care va prezenta agricultorilor un nou concept de eveniment agricol în câmp.

Organizatorul evenimentului, compania Sanctum AG își propune să adune în același loc, pe lângă producătorii și furnizorii de utilaje agricole, și reprezentanții unor companii din Republica Moldova care se ocupă cu comercializarea semințelor, îngrășămintelor și inputurilor pentru agricultură.

Potrivit organizatorilor, în prezent, în Republica Moldova nu există un lot demostrativ comun unde mai multe companii de pe piața internă ar putea să prezinte în acțiune posibilitățile tehnicii agricole. Iar expozițiile organizate în prezent nu oferă această oportunitate, fiind desfășurate în încăperi închise. La moment, fiecare companie își crează câmpul său demonstrativ unde prezintă produsele proprii.

- pub -

TehAgroFest promite fermierilor că la acest eveniment vor găsi informații ample despre tot ceea ce au nevoie pentru dezvoltarea afacerilor, pornind de la diverși hibrizi de culturi și până la tehnici moderne de producție. Totodată, evenimentul va prezenta inovațiile în domeniul agricol, iar vizitatorii vor putea aprecia capacitățile tehnicii agricole direct în câmp. Plus la toate, fermierii vor fi îndrumați să cultive folosind tehnologii și echipamente de ultimă generație.

Pe parcursul a două zile, producătorii agricoli vor putea să vadă loturi demonstrative cultivate cu soiuri și hibrizi, demonstrații practice cu mașini și utilaje agricole, și vor cunoaște cele mai mari companii care vin să susțină sectorul agricol din Republica Moldova.

Organizatorii spun că la moment sunt în proces de identificare a participanților, însă deja 6 companii au confirmat prezența. Acest eveniment de anvergură își propune să devină unul tradițional.

- pub -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here