FOTO: fruit-inform.com
- pub -

În Olanda, nu mai este ceva neobișnuit vânzarea căpșunilor proaspete în automatele comerciale de la marginea drumului sau direct în curtea gospodăriilor. Cu toate acestea, compania „J & B” situată în orășelul Uden a mers mai departe și a deschis primul magazin pentru comercializarea căpșunilor, fără a coborî din mașină, așa-numitul drive-in, scrie fruit-inform.com.

FOTO: fruit-inform.com

Ideea de a deschide un astfel de magazin a apărut încă în sezonul trecut, iar testul a demonstrat un mare interes din partea consumatorilor. Această fermă este bine cunoscută în regiune, deci proprietarii speră ca noua invenție să fie una de succes. Consumatorii știu unde să caute noul punct de vânzare, acesta se află la așa-numitul „inel de căpșuni”, unde sunt amplasate mai multe puncte comerciale pentru vânzarea fructelor de pădure.

FOTO: fruit-inform.com

Magazinul dat funcționează după principiul, clienții ajungând pot plasa comandă pe ecranul tactil după care achită pentru aceasta. Deplasându-se la fereastra de emitere, ei primesc comanda. Pe lângă căpșuni proaspete, gem de căpșuni și înghețată, care erau deja disponibile în aparatele de vânzare, sortimentul a fost completat cu vafe belgiene coapte cu căpșuni proaspete, smoothie de căpșuni cu mentă, căpșuni în ciocolată belgiană (naturală și albă) și căpșuni cu frișcă.

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here