marți, 18 iunie, 2024
32.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎncărcătoarele telescopice FARESIN - prezentate de către Agromotor Premium în cadrul expoziției MOLDAGROTECH

Încărcătoarele telescopice FARESIN – prezentate de către Agromotor Premium în cadrul expoziției MOLDAGROTECH

Recomandate

MOLDAGROTECH adună companii de top din sectorul agricol la centrul expozițional Moldexpo, iar unul dintre cele mai vizitate standuri, după rezulatul primei zile de desfășurare a expoziției, a fost cel al Agromotor Premium.

Deținând un portofoliu impresionant de branduri recunoscute la nivel mondial, Agromotor Premium a anunțat acum un an și noul său parteneriat cu compania italiană FARESIN, renumită pentru încărcătoarele telescopice de înaltă calitate și remorci tehnologice furajere.

„Agromotor Premium revine cu brandurile tradiționale la expoziția MOLDAGROTECH. Gama completă de tehnică și utilaje agricole performante – Amazone, Deutz Fahr, Krone sau, mai nou, FARESIN vin să asigure tot lanțul, de la A la Z, atunci când vorbim de sectorul culturi vegetale și zootehnie. Ne bucură mult faptul că toate utilajele prezentate la stand au fost testate în câmpurile fermierilor pe parcursul mai multor ani, iar acestea și-au demonstrat de fiecare dată performanța și fiabilitatea”, a menționat pentru Agrobiznes Dragoș David, Brand Manager Agromotor Premium.

Statisticile privind vânzările reflectă încrederea fermierilor. În primele opt luni ale anului 2023, brandul Deutz Fahr a reprezentat 30% din vânzările de tractoare pe piața locală. În același timp, vânzările pentru Amazone s-au dublat în comparație cu cifrele de acum doi ani.

Inițierea parteneriatului cu FARESIN corespunde cu o creștere a interesului autorităților pentru sectorul zootehnic, ceea ce înseamnă și mai mult suport ce urmează a fi oferit fermierilor din acest sector.

„Parteneriatul cu FARESIN vine în contextul unei atenții sporite acordate sectorului zootehnic de către autorități. Datorită noului parteneriat cu FARESIN – brand recunoscut la nivel mondial la capitolul calitate, continuăm angajamentul de a livra pe piața locală unele dintre cele mai calitative soluții la capitolul tractoare, combine și utilaje agricole”.

Gama de încărcătoare telescopice FARESIN include modele pentru toate nevoile, inclusiv Full Electric, dar și sunt adaptate oricărei sarcini de lucru. Lungimea brațului încărcătoarelor telescopice variază de la 6 la 17 metri, iar capacitatea de ridicare de la 2,6 la 7 tone.

Mai multe detalii la acest subiect a oferit Nicolae Manea, export manager FARESIN.

„Acum un an, am demarat un parteneriat exclusiv cu Agromotor Premium, atât pe partea de remorci furajere, cât și pentru încărcătoarele frontale. Producția este realizată exclusiv în Italia, iar toate componentele sunt top premium brands: punțile sunt Dana Spicer sau Carraro, motorul pentru varianta prezentă la expoziție – 6.26, este Yanmar sau Deutz Fahr, iar transmisia Sauer Danfoss sau Bosch Rexroth. Vorbim de o compoziție premium. Șasiul este realizat integral de către FARESIN, fierul folosit este premium, sudarea la șasiu și braț e făcută 100% de roboți. La braț durabilitatea fierului este S420”, a explicat Nicolae Manea.

Acesta a mai adăugat că încărcătorul 6.26, prezentat la eveniment, se consideră a fi cel mai bun din categoria lui, are cel mai bun unghi de basculare, cea mai largă cabină de pe piață, are câteva funcții utile care ajută fermierii să obțină maximul de la utilaj.

„Modalitatea cupă ne permite maximul de încărcare, maximul de putere hidraulică și transmisie. Încărcătorul are patru roți mișcătoare, pentru virare și trei modalități de virare. Funcțiile și comenzile sunt integrate complet pe joystickul utilajului. Josustick-ul are integrat funcția de FNR Mod (Front, Neutral, Rivers). Display-ul utiliajului permite o diagnoză completă direct integrată în sistemul mașinii. Astfel, în caz de probleme, clienții sunt ajutați în cel mai scurt timp pe partea de service. Toată partea de soft și cablaje sunt produse exclusiv de către FARESIN. Astfel, oferim tehnologie, fiabilitate și performanță, a conchis Nicolae Manea.

Mai multe detalii despre avantajele utilajelor FARESIN aflați accesând agromotorpremium.md, iar pentru a aprecia calitatea acestora în cel mai scurt timp, vă recomandăm să vizitați stand-ul companiei Agromotor Premium în cadrul expoziției MOLDAGROTECH până la data 22 octombrie, în intervalul orelor 09:00-17:00.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale