sâmbătă, 18 mai, 2024
12.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeIon Roșca, director Grădina Botanică: Produsele Diolsem ne-au adus cele mai frumoase rezultate

Ion Roșca, director Grădina Botanică: Produsele Diolsem ne-au adus cele mai frumoase rezultate

Recomandate

Prin atragerea unui număr tot mai mare de clienți din diverse sectoare, inclusiv întreprinderi agricole și instituții de stat, Diolsem își consolidează poziția pe piața locală.

Unul dintre parteneriatele stabilite acum ceva timp a fost cu Grădina Botanică. Ion Roșca, directorul Grădina Botanică, menționează că, produsele Diolsem au fost aplicate la toate culturile, iar rezultatele sunt mulțumitoare.

„Am testat tot spectrul de produse Diolsem, în special îngrășăminte și fungicide, și pot spune cu încredere că acestea oferă rezultate foarte bune. La plantele decorative prin flori, în urma aplicării îngrășămintelor, observăm o înflorire abundentă.

Producerea locală asigură prețuri competitive, ceea ce este foarte important. Sunt sigur că laboratorul este la cel mai înalt nivel, iar specialiștii sunt adevărați profesioniști. Apreciem mult deschiderea companiei pentru inovație și tehnologii, dar și pentru faptul că asigură piața cu un produs local”, a menționat Ion Roșca.

Mai multe detalii despre colaborare aflați din următorul video, iar pentru a analiza gama de produse, accesați diolsem.md.

Diolsem
Diolsemhttps://diolsem.md
Compania Diolsem, fondată în 2005, este primul producător de fertilizanți și produse de uz fitosanitar în Republica Moldova, testate și omologate în țară.

Citește și ›

Advertoriale