‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 24 mai, 2024
28.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriLegume crescute direct în supermarketuri - o premieră pentru Moldova

Legume crescute direct în supermarketuri – o premieră pentru Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Fermele verticale devin tot mai populare, inclusiv în țara noastră, datorită sustenabilității și durabilității acestora. În fermele verticale, este profitabilă creşterea culturilor cu un ciclu de producţie scurt, cum ar fi verdețurile proaspete, microplantele, ș.a.

Un concept deosebit de creștere a legumelor proaspete direct în supermarketuri, datorită avantajelor oferite de fermele verticale, devine disponibil și în Republica Moldova.

Astfel, pentru prima dată, consumatorii vor putea cumpăra legume proaspete recoltate chiar de ei în momentul realizării cumpărăturilor, datorită tehnologiei hidroponice.

Agricultura Verticală în Inima Orașului 

Gândiți-vă la un raft de supermarket unde, în loc să vedeți legume ambalate, vedeți plante verzi și proaspete crescând în fața ochilor dvs.

Aceasta este avantajul agriculturii verticale – o metodă inovatoare de a crește plante fără a avea nevoie de sol sau soare, direct în interiorul spațiilor comerciale. CityFarm a adus această metodă în Moldova, transformând modul în care ne gândim la cumpărăturile zilnice. 

‹ adv ›

Cum funcționează? 

Rafturile hidroponice cu diferite specii de salate sunt instalate direct în magazine. Acestea nu numai că oferă un spectacol vizual atrăgător, dar și permit plantelor să crească în cele mai bune condiții, fără pesticide.

Când doriți să cumpărați, pur și simplu alegeți legumele proaspete direct de pe raft și le adăugați în coș.

‹ adv ›

Beneficii pentru Consumatori 

Această abordare aduce numeroase avantaje: 

  • Prospețime: Legumele rămân proaspete pentru săptămâni, nu doar zile. 
  • Calitate: Produsele sunt nutritive, delicioase, la creșterea acestora nu sunt utilizate pesticide. 
  • Experiență unică: Cumpărăturile devin o experiență interactivă și educativă. 

O Premieră pentru Moldova 

Deși conceptul a început să câștige popularitate în alte părți ale lumii, în Moldova o astfel de idee pentru prima dată este implementată. Astfel, în rețeaua de supermarketuri Nr1 devin disponibile cele mai proaspete legume ce ar putea fi cumpărate.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›