‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 18 iunie, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMai Bun - vino pe 8 și 9 iunie la târgul de produse ucrainești...

Mai Bun – vino pe 8 și 9 iunie la târgul de produse ucrainești și moldovenești

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Într-o lume agitată, în care sunetul exploziilor și zbuciumul războiului încă răsună în inimile multora, Chișinăul devine gazda unei sărbători deosebite.

În zilele de 8 și 9 iunie, Parcul „Alunelu” se transformă într-un loc al întâlnirii dintre talent și iubirea pentru autentic.

Este momentul în care comunitatea se adună pentru a sprijini și aprecia producția locală și creativitatea artizanală.

Târgul Produselor Artizanale și Locale „Mai Bun” este o poveste a rezilienței umane și a solidarității.

Organizat de către HEKS/EPER Moldova, în parteneriat cu Eurocivis și Pretura Buiucani, acest eveniment este o rampă de lansare pentru producătorii locali și refugiații artizani, oferindu-le o platformă prin care să-și împărtășească talentele și să-și construiască un viitor mai bun.

Pentru mulți refugiați, acest târg reprezintă mai mult decât un simplu loc de vânzare a produselor. Este o oportunitate de a-și regăsi identitatea într-o țară nouă.

‹ adv ›

Prin produsele lor, ei aduc cu ei nu doar tradițiile și meșteșugurile din țara natală, ci și o poveste de curaj și speranță.

În același timp, târgul încurajează incluziunea și coeziunea socială, oferind o platformă și pentru artizanii locali, inclusiv pentru cei cu dizabilități.

La târgul „Mai Bun” veți găsi o gamă variată de produse: produse ecologice, produse handmade, producători autohtoni de pomușoare, miere, fructe de sezon, produse din piele și multe altele.

‹ adv ›

De la bijuterii lucrate manual, până la obiecte de decor unicat și delicatese locale, fiecare stand aduce cu sine o poveste aparte și o bucată din tradiția și cultura Moldovei și a țărilor vecine.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›