‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 17 mai, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMOLDAGROTECH (autumn) și FARMER 2022 - sunt peste 200 de participanți din 5 țări

MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER 2022 – sunt peste 200 de participanți din 5 țări

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

După doi ani, la MOLDEXPO, revine „Săptămâna agroindustrială” – triumf al tendințelor pozitive pentru sectorul agricol și pentru activitatea expozițională.

Evenimentul include expozițiile internaționale specializate MOLDAGROTECH (autumn), la ediţia a 40-a, aniversară, FARMER, tot la ediție aniversară, a 25-a; târgurile „Toamna de Aur” și „Animal show”. Ultimul este reluat după pauză, deoarece expunerea vietăților necesită condiții speciale, care nu puteau fi asigurate pe spații terțe, precum în cazul celorlalte manifestări (amintim că, în ultimii doi ani expozițiile sus – menționate se desfășurau în deplasare).

  • Locație: Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” (str. Ghioceilor nr.1, pavilionul nr.2, spațiile exterioare).
  • Program: 13 – 16 octombrie 2022, orele 10:00 – 18:00.

Misiunea evenimentului expozițional agrar din acest an este de a demonstra viabilitatea și capacitatea ramurii, chiar și într-un an dificil, marcat de seceta locală, dar și în Europa. În aceste condiții, MOLDEXPO pune la dispoziția mediului de afaceri o platformă unică de comunicare, capabilă să contribuie la facilitarea relației producător – consumator, la identificarea unor noi piețe de desfacere și soluții în condițiile de activitate, mereu în transformare.

„Săptămâna agroindustrială de la MOLDEXPO” trezește un interes sporit din partea vizitatorilor specialiști, precum și consumatorilor, agenților economici din sfera agricolă și ai unor ramuri conexe. Evenimentul în întregime întrunește circa 200 de participanți din Republica Moldova, dar și din alte țări: Austria, Italia, România și Ucraina. Printre expozanți se regăsesc producători și distribuitori de mașini agricole, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial și pentru grădinărit, fermieri și gospodării țărănești din republică, precum și bănci, organizații financiare, institute de cercetare, proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii din Moldova etc.

În cadrul expoziției MOLDAGROTECH vor fi demonstrate combine, tractoare, alte maşini şi echipamente pentru mecanizarea agriculturii, cu cea mai diferită destinaţie şi cele mai diverse gabarite. Instituţiile ştiinţifice specializate vor promova tehnologii noi, menite să sporească eficienţa proceselor de cultivare, păstrare şi prelucrare a produselor agricole.

Oferta expoziției – târg FARMER include produse din gospodăriile fermierilor, dar și tehnologii, materiale pentru o activitate eficientă a businessului agrar. În standuri vor fi expuse, de asemenea, nutrețuri combinate, medicamente veterinare, preparatele utilizate în zootehnie. Sunt la mare căutare produsele de protecţie a plantelor, fertilizanți întru dezvoltarea și sporirea productivității culturilor agricole.

‹ adv ›

La târgul tradițional „Toamna de Aur” vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producătorii locali legume, fructe, inclusiv de pădure, miere și produse apicole etc. Un segment aparte revine materialului săditor (puieți, flori, semințe) care ce bucură de mare popularitate din partea vizitatorilor.

Un punct de atracție special îl reprezintă târgul „Animal show”: mini – expoziția de ovine, caprine, porcine, iepuri, păsări etc., chiar și pește din gospodării de profil, este foarte interesantă pentru specialiștii din domeniu, dar și pentru vizitatorii simpli.

Evenimentul în întregime este util pentru dezvoltarea agrobusinessului naţional.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›