‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 20 mai, 2024
10.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriNoul model de utilaj agricol Terra-Max® de la Great Plains, prezentat fermierilor din Moldova

Noul model de utilaj agricol Terra-Max® de la Great Plains, prezentat fermierilor din Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În scurt timp de la lansarea noului model Terra-Max®, în urma prezentării utilajului hibrid la expozițiile europene cu profil agricol, acesta a ajuns și la noi în țară. Fermierii din Vulcănești au rămas impresionați de acest utilaj hibrid – extrem de versatil.

Cu capacități de finisare de înaltă calitate, Terra-Max® este un instrument hibrid de prelucrare a solului care oferă o versatilitate excepțională pentru diferite condiții de câmp și climatice.

Terra-Max®-ul poate efectua lucrări de prelucrarea solului în tehnologia verticală, până la cea convențională, și orice între ele, atât pentru prelucrarea de toamnă, cât și cea de primăvară, abordând o mare varietate de nevoi, de la dimensionarea reziduurilor până la capacitățile de finisare și pregătire a patului germinativ.

Noutatea pentru Terra-Max® este discul TurboSpeed™. Acesta realizează o prelucrare impresionantă a solului la viteze mari de operare. 

Discul TurboSpeed a fost dezvoltat combinând unele dintre cele mai bune caracteristici de la TurboBlade, discul cu care este echipat Turbo-Max-ul și SpeedBlade-ul de mare succes, prezent pe discul Velocity.

Pentru un rezultat de înaltă calitate, cadrul utilajului a fost prelungit, iar la posterior a fost dotat standard cu o grapă cu colți și un tăvălug dublu cu bare ajustat de presiune hidraulică activă.

‹ adv ›

Toate lucrează împreună pentru a oferi un finisaj de înaltă calitate a patului germinativ. Terra-Max® are un design optimizat al cadrului, iar arcurile discurilor au fost ranforsate pentru a exercita o presiune constantă a lamei pe sol.

Pentru o întreținere ușoară și o durabilitate sporită, garniturile TillXtreme cu 7 sigilii previn intrarea corpurilor străine între rulment, carcasă și mosor.

Terra-Max® este disponibil în modele de 10′ până la 40′ (3 – 12,2 m). Modelele cu transport de 3 m sunt disponibile și în lățimi de lucru de 6 și 7,5 m.

‹ adv ›

Numit „Terra”, adică „Pământ”, unealta hibridă Terra-Max® este pregătită să obțină rezultate agronomice excepționale sezon după sezon.

Adăugarea echipamentului Turbo-Seeder face din Terra-Max® soluția ideală pentru producătorii de furaje pentru animale, crescătorii de animale, culturi de acoperire și chiar pentru operațiunile de cultură pe rând.

Terra-Max® – Caracteristici & Avantaje

Bioprotect este distribuitor oficial Great Plains în Republica Moldova. 

Pentru mai multe detalii: Mobil: 068 877 866; 069 157 670; 061 010 034. bioprotect.md.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›