FOTO: captare video youtube.com
- pub -

O familie de fermieri din Nisporeni a procurat recent  mai multe unelte agricole de la un agent economic specializat. Consumatorii au avut nevoie pentru prelucrarea pământului de un plug, pe care l-au instalat la minitractor, achitând pentru acesta 350 euro, precum și o  stropitoare agricolă în sumă de cca 28 mii lei.

Ulterior procurării, consumatorii au constatat că de la stropitoare lipseau brațele, care trebuiau încorporate la sistem. Mai mult, agentul economic nu a oferit nici certificatul de garanție al bunului. În aceste condiții, agricultorii s-au adresat verbal la reprezentanții magazinului în nenumărate rânduri,  iar în lipsa unei reacții, s-a depus și o reclamație.

Din moment ce agentul economic nu a revendicat solicitarea consumatorilor, aceștia au depus o petiție în adresa Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței. Prin intermediul acesteia conflictul a fost rezolvat pe cale amiabilă, fermeierilor fiindu-le restituite elementele necesare pentru stropitoare, dar și oferit un bon de reducere în mărime de 50 euro (echivalentul a 1015 lei) pentru procurarea utilajelor viitoare.

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here