‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 17 iunie, 2024
29.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriODIMM a dat startul înscrierilor la Programul „Femei în afaceri”

ODIMM a dat startul înscrierilor la Programul „Femei în afaceri”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Începând cu data de 11 martie 2020, femeile antreprenoare la toate etapele de dezvoltare ale afacerilor pot aplica la una din cele 3 componente de suport ale Programului „Femei în Afaceri”. 

Componenta I: „Suport la inițierea afacerii”

În cadrul acestei componente femeile pot beneficia de: instruire antreprenorială, mentorat și ghidare. Sunt eligibile femeile care planifică lansarea unei afaceri.

Înscrierea este în regim online  accesând următorul link https://bit.ly/39HjDpp. Termenul limită pentru înscriere este 11 mai 2020.

Componenta II: „Suport pentru afacerile nou create” (Concurs de granturi mici) 

Această componentă presupune accesarea de granturi în valoare de până la 165.000 lei pentru companiile înregistrate de la 0 la 24 luni.  

‹ adv ›

Înregistrarea proiectelor investiționale este în regim online: https://bit.ly/3aPbSOj. Termenul limită pentru înregistrarea proiectelor este 11 aprilie 2020.

Componenta III: „Suport pentru companiile în creștere” (Concurs de granturi mari) 

Această componentă presupune oferirea unei finanțări nerambursabile de până  la 1 649 000 lei pentru companiile active pe piață mai mult de 2 ani, orientate spre export sau exportatoare. 

‹ adv ›

Înregistrarea notelor de concept se efectuiază online: https://bit.ly/33ateTd. Termenul limită de înregistrare 26 aprilie 2020

Pentru informații suplimentare accesați linkul sau contactați la tel 022-22-43-30, 022-22-57-99, email: [email protected].

Foto simbol: diez.md

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›