vineri, 14 iunie, 2024
21.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeOfertă pentru fermieri! Testarea apei - două mostre la preț de una

Ofertă pentru fermieri! Testarea apei – două mostre la preț de una

Recomandate

Agricultura a devenit unul din sectoarele cele mai vulnerabile în faţa schimbărilor climatice, iar estimările pentru viitor prevăd că aceste tendinţe se vor accentua.

Raportat la nivelul populaţiei active şi la gradul de ocupare a forţei de muncă în acest segment, pe lângă recoltele obținute, investițiile mari și rezistența la provocările globale, fermierii noștri reușesc să asigure bunăstare și condiţii de viaţă pentru multe familii din țară.

Fapt ce trebuie apreciat și susținut în continuare pentru a dezvolta sectorul agroalimentar durabil și competitiv.

Testarea apei și solului – investiția ce aduce avantaje multiple

Astfel, Laboratorul de testări agrochimice – Biolab Test SRL,  prin acțiuni și măsuri concrete ajută fermierii să implementeze măsuri sustenabile îndreptate spre un viitor comunitar sănătos și să respecte angajamente prietenoase de mediu, prin protejarea resurselor naturale unice de care dispune țara noastră: solul și apa.

Apa este resursa naturală utilizată în principal pentru irigații, dar și pentru toate tratamentele fitosanitare – în amestecuri cu fertilizanți și pesticide.

testarea apei biolab test

Nu de puține ori, fermierii dispun de câteva surse de apă diferită, cum ar fi râuri, lacuri, bazine de acumulare sau fântâni din care pompează și prepară amestecurile în proporțiile și dozajele necesare.

De obicei, sunt respectate cu strictețe instrucțiunile producătorului privind dozajul și cantitatea pesticidelor, dar foarte puțini fermieri acordă atenție calității apei utilizate pentru amestecare și neglijează faptul că eficiența multor pesticide sunt afectate de calitatea apei.

De exemplu, unele pesticide pot fi degradate mai rapid în apă dură sau cu un conținut ridicat de săruri, și astfel se obțin amestecuri nepotrivite și sunt efectuate tratamente scumpe și ineficiente.

Biolab Test – 2 testări ale apei la preț de 1

Nu sunt timpurile când ne putem lăsa prinși în jocul de domino al prețurilor, mai ales în agricultură, unde se investește zilnic, dar se culege o singură dată pe an.

Pentru că vă înțelegem provocările, ne unim eforturile, și până pe 30 iunie 2024, Biolab Test SRL, va desfășura o acțiune masivă la nivel national, de testarea apei utilizate în agricultură pentru a găsi formula și soluțiile potrivite pentru fiecare fermier din Moldova.

Dacă faci agricultură și nu știi care surse de apă e mai potrivită pentru irigații și tratări, atunci apelează la 022 600  700 și înregistrează- te în rândul fermierilor responsabili, iar colaboratorii laboratorului Biolab Test vor prelua 2 mostre de apă din surse diferite, vor face 2 testări, îți vor oferi 2 rezultate de analiză, iar prețul achitat va fi doar pentru una! 

Îi vom ajuta pe cei care folosesc apa în sere, în livadă, în vii sau pe câmpii, pentru irigație, tratamente fitosanitare sau fertilizări! 

Vom obține informatii actualizate din rezultatele de analiză și vom căuta să evităm din lipsa de cunoştinţe acele practici agricole adesea necorespunzătoare. Vom preveni împreună apariția problemelor din ferme, dar și cu influenţă negativă asupra mediului.

Oferta de preț este limitată pentru un număr de 30 de fermieri/beneficiari din fiecare raion al țării.

Suntem obligați să reușim și vom implementa practicile moderne de agricultură ce vizează modificarea calendarului de cultivare, a perioadei şi tehnicilor de semănat, practici de pregătire şi conservare a solului, modificarea perioadelor de activităţi agricole, adoptarea culturilor rezistente la schimbările climatice și monitorizarea constantă a tuturor resurselor de apă și sol disponibile.

Colaborăm și ajutăm agricultorii să găsească modalități de a-și face munca mai eficientă!

Adresa Laboratorului Biolab Test SRL:  mun. Chișinău, com. Stăuceni, drum M2, km 10, nr 9 –  Clădirea FPC Bioprotect. 

Telefon de contact: 067 777 997 sau 022 600 700.

V-ar putea fi util și articolul Calitatea apei pentru tratamente – unde o aflăm, cum o îmbunătățim.

Bioprotect
Bioprotecthttps://bioprotect.md
Înființată în anul 2003, compania Bioprotect a devenit un distribuitor important pe piața de inputuri agricole şi servicii necesare practicării agriculturii moderne și eficiente.

Citește și ›

Advertoriale