‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 21 iunie, 2024
28.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriOportunitate pentru livrări de probă a fructelor pe cale aeriană: Până la 5 000...

Oportunitate pentru livrări de probă a fructelor pe cale aeriană: Până la 5 000 euro/direcție export

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Asociația Moldova Fruct, cu sprijinul Proiectului USAID Moldova Competitivitate și Reziliență Rurală, oferă o oportunitate excelentă pentru fermierii din Republica Moldova.

În cadrul unui nou concurs, trei companii vor fi selectate pentru a efectua livrări de probă a fructelor sâmburoase pe cale aeriană, beneficiind de un suport financiar de până la 5 000 euro per direcție de export.

Selectarea companiilor se va face pe principiul „primul venit, primul servit”, până la epuizarea fondurilor disponibile.

Condiții de Selectare:

  1. Existenta unei Comenzi Confirmate: Companiile participante trebuie să prezinte dovezi clare privind existența unei comenzi confirmate, cu data de livrare stabilită.
  2. Livrarea în Sezonul Curent: Este esențial ca livrarea fructelor să fie efectuată în sezonul curent.
  3. Ambalaj Corespunzător: Companiile trebuie să dispună de ambalaje adecvate pentru transportul fructelor în regim de frig pe cale aeriană, asigurând astfel integritatea și calitatea fructelor pe parcursul transportului.
  4. Diseminarea Informațiilor: Companiile selectate se angajează să disemineze informații detaliate privind livrările efectuate și rezultatele acestora, contribuind astfel la îmbunătățirea practicilor de export și la promovarea fructelor moldovenești pe piețele internaționale.

Fermierii și companiile interesate să participe la acest concurs sunt invitați să trimită un răspuns la adresa de e-mail: [email protected].

Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, cei interesați pot contacta pe Alexandra Bicu, Specialist Marketing, la telefonul: 068355770.

Nu ratați șansa de a vă extinde orizonturile și de a vă crește competitivitatea pe piața internațională!

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›