‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriOportunități de studii în Japonia în domeniul științelor agricole, în cadrul Programului Agri-Net

Oportunități de studii în Japonia în domeniul științelor agricole, în cadrul Programului Agri-Net

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Guvernul nipon oferă burse pentru stagii de studii universitare de masterat și de doctorat în științe agricole, în cadrul Programului Agri-Net, implementat de Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională (JICA).

Stagiile sunt destinate funcționarilor publici, cadrelor universitare, cercetătorilor, precum și angajaților din sectorul privat, implicați în procesele de elaborare a politicilor de dezvoltare durabilă a agriculturii sau în activitățile de implementare a acestora.

Stagiile încep în luna septembrie a anului 2024, cu o durată de doi ani pentru masteranzi și de trei ani pentru doctoranzi (în funcție de programul oferit de universități).

Candidații trebuie să dețină abilități de comunicare scrisă și orală în limba engleză. Cei interesați se pot înscrie în baza unui dosar, care trebuie să includă un set de documente și formulare. Acestea pot fi studiate aici.

Dosarele complete se depun online, până la data de 30 octombrie 2023, la adresa de e-mail: [email protected].

Consultații și informaţii suplimentare pot fi obținute de la persoanele de contact:

‹ adv ›

1. Mariana STRATULAT, coordonator de proiect în Republica Moldova, JICA Ukraine Foreign Office (for Ukraine and Republic of Moldova) +373 69106077; [email protected].

2. Katsuya KASAI,  consilier pentru elaborarea proiectelor, Ukraine Office (for Ukraine and Republic of Moldova), Japan International Cooperation Agency; +373 60883682; [email protected].

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›