‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 23 mai, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPCRR lansează Programul de granturi pentru AUAI: Suport pentru pilotarea producerii și utilizării energiei...

PCRR lansează Programul de granturi pentru AUAI: Suport pentru pilotarea producerii și utilizării energiei regenerabile

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova lansează Programul de granturi „Suport pentru pilotarea producerii și utilizării energiei regenerabile în procesul de pompare și distribuție a apei pentru irigații de către AUAI”.

  • Data lansării: 16 februarie 2024
  • Data încheierii: 18 martie 2024, 23:59, ora locală

Pentru dosarul complet al aplicației accesați linkul Google Drive.

Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova (PCRR) lansează un apel de finanțare prin grant pentru implementarea producerii și utilizării energiei regenerabile în procesul de pompare și distribuire a apei pentru irigare de către Asociațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigații (AUAI) din Republica Moldova. 

Scopul acestui apel este de a îmbunătăți nivelul de securitate a aprovizionării cu energie, de a diversifica sursele de energie utilizate, de a reduce impactul economic asupra prețului apei pentru irigare cauzat de creșterea costurilor energiei electrice și de a reduce importurile de surse de energie de origine fosilă.

PCRR anticipează acordarea a aproximativ 2,400,000 MDL pentru finanțarea apelului de grant, care urmează să fie atribuiți către 3-4 beneficiari de granturi.

Suma unui grant nu va depăși 800,000 MDL sau 40% din valoarea totală a investițiilor în energiile regenerabile, dar aceasta va depinde de activitățile propuse și negocierile finale și poate fi mai mică sau mai mare decât suma specificată mai sus.

‹ adv ›

Important: Echipa Granturi PCRR va confirma în scris primirea fiecărui dosar de aplicare.

Dacă nu ați primit un e-mail de confirmare din partea echipei Granturi PCRR în termen de 72 de ore de la depunerea dosarului, contactați la [email protected] cât mai curând posibil.

Proiectul va organiza un atelier informativ online privind procedura de aplicare la data de 28 februarie 2024, orele 09:30, prin intermediul platformei ZOOM.

‹ adv ›

Pentru a vă înregistra la acest atelier informativ, accesați următorul link.

Entitățile care doresc să aplice pentru acest apel de granturi sunt încurajate să utilizeze Informațiile despre Grant și să transmită solicitările direct către PCRR.

Procesul de aplicare este gratuit.

PCRR nu susține și nu se afiliază cu nici o entitate terță care oferă servicii de asistență, pregătire sau transmitere a solicitărilor de grant.

Solicitanților li se recomandă să se bazeze exclusiv pe Informațiile despre Grant oficiale oferite de PCRR și să raporteze orice utilizare neautorizată sau reprezentări înșelătoare ale Informațiilor despre Grant. 

Data limită pentru adresarea întrebărilor referitor la această solicitare: 12 martie 2024, la adresa: [email protected].

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›