‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 25 mai, 2024
18.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPNUD extinde termenul de participare la concursul de proiecte de eficiență energetică în agricultură

PNUD extinde termenul de participare la concursul de proiecte de eficiență energetică în agricultură

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Femeile care practică activități economice în agricultură la nivel de gospodărie casnică, care sunt înregistrate juridic sau urmează să se înregistreze, pot participa la concursul de proiecte anunțat de PNUD și obține suport pentru inițiative de eficiență energetică în sumă de până la 6 000 dolari SUA.

Termenul concursului a fost extins până pe 8 mai, ora 23:59.

Pentru participarea la concurs sunt eligibile persoanele din Telenești, Ungheni, Șoldănești, Hîncești, Sîngerei, Briceni, Orhei, Strășeni, Criuleni, Dubăsari, Florești, Rezina, Cantemir, Căușeni, Cahul și Taraclia.

Condițiile de participare la concurs pot fi accesate aici.

Persoanele interesate să participe în competiție pot afla mai multe informații privind condițiile de eligibilitate, regulile și procedurile de înaintare a propunerilor de proiecte, dar și recomandări la completarea dosarului la o sesiune de informare online, care va avea loc pe 26 aprilie, ora 16:00.

Doritoarele de a participa trebuie să se înregistreze, completând acest formular.

‹ adv ›

Activițățile eligible includ un spectru larg de soluții cum ar fi:

  • instalarea colectoarelor solare pentru prepararea apei calde menajere, panourilor solare fotovoltaice, tehnologiilor pentru producerea biogazului, pompelor de căldură, cazanelor bazate pe arderea biomasei solide, implementarea măsurilor de eficiență energetică în încăperile utilizate în cadrul activității economice, echipament de clasă energetică înaltă, înlocuirea echipamentelor existente cu echipamente pe bază de refrigeranți alternativi și/sau alte soluții prietenoase mediului, în scop de eficientizare energetică;
  • alte activități aferente ce ar contribui la creșterea independenței energetice a femeilor producătoare agricole micro.

Nu este necesar ca participantele care au depus dosarele în perioada 21 martie – 15 aprilie 2024 să le transmită repetat.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›