miercuri, 1 mai, 2024
8.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePresa de balotat Redlands - obține baloți de calitate pentru ferma ta sau comercializare

Presa de balotat Redlands – obține baloți de calitate pentru ferma ta sau comercializare

Recomandate

Modele de prese de balotat Redlands pot fi ușor utilizate și întreținute, în funcție de modelul și dotările alese. Acestea au fost concepute în așa fel încât pot fi manevrate de orice persoană, fără a deține cunoștințe tehnice avansate.

În funcție de model și capacitate, presa de balotat Redlands poate fi folosită pentru a împăia o gamă largă de materiale vegetale cum ar fi:

  • Paie de grâu;
  • Tulpini de porumb;
  • Tulpini de floarea-soarelui;
  • Fân;
  • Lucernă;
  • Rapiță.

Per general, presa de balotat este concepută pentru a lucra cu materiale vegetale uscate, dar unele modele pot fi adaptate și pentru materiale umede sau proaspete, cum ar fi silozul. 

Înainte de a utiliza presa de balotat, este important să verificați specificațiile și capacitățile sale pentru a vă asigura că este potrivită pentru materialele pe care doriți să le împăiați.

Presele de balotat rotunde disponibile în cadrul Ozonteh folosesc sfoară din iută organică ecologică pentru a lega baloturile, făcându-le astfel ușor de utilizat. 

Puterea tractorului necesară pentru presa de balotat este de la 25/60 CP.

Cu puțină pregătire și atenție, presa de balotat Redlands poate deveni un utilaj valoros pentru producția agricolă și poate fi utilizată cu succes de către fermieri.

Mai multe detalii despre principiul de lucru al presei de balotat puteți afla vizualizând acest video:

În cadrul companiei Ozonteh, sunt disponibile trei modele ale preselor de balotat Redlands,: Redlands Jumbo 1208, Redlands Jumbo 1211 și Redlands SBA 330.

Pentru informații suplimentare, apelați: +37369898772.

Tatiana Caraman
Tatiana Caraman
Staff Editor

Citește și ›

Advertoriale