marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău

ProCredit Bank

ProCredit Bank este o bancă germană, orientată spre dezvoltare, parte a grupului internaţional ProCredit, prezent în 11 ţări ale lumii.

I. Credite pentru producători agricoli

Pentru că noi, la ProCredit Bank, înţelegem importanţa dezvoltării afacerii Dvs. agricole, am pregătit o ofertă de finanţare completă şi flexibilă. Tot de ce aveţi nevoie este un sezon agricol finalizat cu succes şi Vă oferim credite pentru investiţiile Dvs. agricole, cu care veţi putea achiziţiona utilaje şi echipamente agricole, maşini, combine, tractoare, materiale şi echipamente pentru irigaţii, construi şi îngriji sere sau depozite sau achiziţiona terenuri arabile. Succesul în sectorul agricol necesită investiţii flexibile şi o planificare financiară prudentă. Suportul unei bănci stabile şi demne de încredere este esenţial pentru atingerea acestui succes.

Avantaje:

  • Rate avantajoase la creditele la procurarea tehnicii şi echipamentelor, de la partenerii băncii;
  • Grafic convenabil de rambursare a creditului, în funcţie de specificul şi caracterul sezonier al afacerii Dvs.;
  • Perioada de graţie de până la 9 luni;
  • Termen minim de analiză a cererii;
  • Fără comisioane ascunse;
  • Oportunitatea de a obţine subvenţii din partea statului.

Ratele procentuale pot fi vizualizate în Compartimentul Dezvăluirea informației.

Documente necesare

Notă: Noi nu încasăm taxe suplimentare sau comision pentru perfectarea actelor, deservirea creditului, etc. Doar în cazul înregistrării gajului sunt percepute taxe pentru serviciile autorităţilor de stat, notar etc.

Suntem bucuroși să ne dezvoltăm împreună cu Dvs.!
ProCredit Bank. Banca pe care puteți conta.

II. Credite din resurse internaționale

Dezvoltarea unei afeceri necesită investiții noi și condiții flexibile de creditare.

ProCredit Bank în cooperare cu instituţii financiare internaţionale şi Guvernul Republicii Moldova oferă linii de finanțare pentru creditarea gospodăriilor ţărăneşti, întreprinderilor de producţie agricolă, prelucrare, comerţ şi servicii din spaţiul rural. Liniie de finanţare sunt oferite la rate procentuale avantajoase și conţin componentă de grant sau facilităţi fiscale.

Video

Ultimele articole