‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 18 mai, 2024
13.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProCredit Bank și Feudal, partenerii principali ai Conferinței AgTech 2023

ProCredit Bank și Feudal, partenerii principali ai Conferinței AgTech 2023

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Două companii s-au alăturat ca parteneri principali ai celei de-a patra ediții a Conferinței AgTech Moldova: Feudal, o companie ce dezvoltă soluții IT pentru agricultură, recent lansată pe piața din Moldova, și ProCredit Bank, care oferă finanțare completă și flexibilă pentru antreprenorii din sectorul agricol.

Citește și: Cine sunt primii speakeri ai Conferinței AgTech 2023

Feudal – gestionarea eficientă a afacerii

Feudal furnizează informații privind banca funciară și efectuează analiza tuturor terenurilor din cadrul primăriilor pe un singur monitor.

În cadrul Conferinței AgTech 2023, Feudal va vorbi mai multe despre sistemele și serviciile digitalizate pe care le-a creat, despre cum fermierii își pot gestiona corect banca funciară și ce oportunități există pentru aceștia în cazul în care planifică să-și extindă eficient suprafețele pe care le au în gestiune.

Recent, Feudal a lansat pe piața Moldovei un nou produs – sistemul de management al întreprinderii Feodal FMS, care se bazează pe analiza datelor prin satelit, urmărirea echipamentelor, monitorizarea vremii și planificarea lucrărilor.

ProCredit Bank – susține întreprinderile mici și mijlocii cu oferte de creditare avantajoase

ProCredit Bank oferă sprijin financiar și consultativ producătorilor agricoli de peste 15 ani. Prin intermediul băncii, antreprenorii din sector au accesat suportul diferitor proiecte, cum ar fi FIDA, Livada Moldovei, PAC, RISP și altele.

‹ adv ›

ProCredit Bank se concentrează pe promovarea investițiilor ecologice – finanțând proiecte din domeniul eficienței energetice, energiei regenerabile și măsurilor ecologice, având și un produs bancar special conceput în acest sens – EcoCredite.

ProCredit Bank a fost partenerul Agrobiznes în dezvoltarea Calendarului evenimentelor agricole, banca propunându-și și în continuare să susțină dezvoltarea soluțiilor digitale simple, accesibile și utile fermierilor.

Despre Conferința AgTech

Conferința AgTech 2023 va fi organizată pe data de 14 martie în cadrul Tekwill, Chișinău, str. Studenților 9/11.

‹ adv ›

Conferința AgTech este organizată deja pentru al patrulea an de către Agrobiznes. În acest an co-organizatorii evenimentului sunt proiectele USAID PCRR, OPTIM și Tekwill.

Pentru a participa la Conferința AgTech, înregistrați-vă pe acest link.

Companiile sau organizațiile care doresc să participe la eveniment pot solicita oferta de parteneriat pe [email protected] sau apelând +373-69613530.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›