miercuri, 24 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeProducător despre utilizarea SAS by Cropio: „Primele rezultate m-au surprins foarte mult”

Producător despre utilizarea SAS by Cropio: „Primele rezultate m-au surprins foarte mult”

Recomandate

Agricultura este una dintre cele mai imprevizibile sectoare ale economiei, deoarece depinde de mulți factori care nu pot fi controlați de către om.

Condițiile meteorologice și climatice sunt câteva dintre motivele cheie în acest sens. Acestea au un impact direct asupra condițiilor de dezvoltare a plantelor și asupra productivității.

Studioul Sistemelor Agricole: Produse

Oferim o soluție complexă pentru gestionarea unei întreprinderi agricole și creăm tehnologii moderne disponibile tuturor!

În acest scop, am construit un ecosistem în jurul produselor noastre și permanent îmbunătățim și extindem gama serviciilor, datorită cărora clienții noștri văd beneficiile implementării instrumentelor digitale în agro-management.

Monitorizarea afacerii agricole online permite de a:

Observa dezvoltarea culturilor, face prognoze privind randamentul, monitoriza și controla funcționarea tehnicii agricole, realiza evidența tuturor echipamentelor, unităților și întreținerea acestora, gestiona eficient banca funciară, planifica operațiunile agrotehnice, și multe altele!

Echipa noastră de ingineri nu doar instalează și configurează echipamente de înaltă calitate, dar ajută și la alegerea acestora pentru nevoile individuale ale fiecărui client.

Am adunat specialiști cu peste 10 ani de experiență și oferim asistență tehnică în caz de probleme.

De mai bine de 6 ani, SAS implementează platforme digitale, servicii și echipamente în cadrul întreprinderilor agricole.

Sarcina noastră principală este de a demonstra valoarea practică și rentabilitatea instrumentelor digitale, de a implica toate departamentele și diviziile în utilizarea zilnică a sistemelor.

Datorită acestui fapt, clienții noștri primesc beneficii practice și îmbunătățesc performanța încă din prima zi de utilizare a sistemelor de agro-management, iar recenziile lor pozitive nu fac decât să sublinieze unicitatea și eficiența economică a produsului nostru!

SAS Moldova: Recenzii ale Clienților

Vedeți aici unul dintre comentariile clienților noștri care a integrat sistemul în activitatea sa în toamna anului 2020: 

„Primele rezultate ale utilizării soluției software de la SAS by Cropio m-au surprins foarte mult. În special, a devenit deosebit de utilă în timpul pandemiei, când încercăm să reducem la maxim interacțiunea directă. 

Într-o perioadă scurtă de timp, am schimbat logistica întreprinderii, am ajustat datele ce țin de câmpuri, am pus lucrurile în ordine, atât în ​​ceea ce privește tehnologia, cât și contractele funciare. Acum totul este digitalizat, iar informațiile au devenit extrem de ușor disponibile – nu trebuie să sun nimănui, doar deschid computerul și găsesc rapid orice informație care mă interesează: fie că ține de starea actuală a unui câmp agricol, sau documentul necesar pentru arendarea unui teren, sau detalii despre tractor și productivitatea sa în ultima oră…

Datorită acestui fapt, realizăm o planificare a bugetului, un volum de lucru și o estimare a randamentului mai eficiente, ceea ce ne va crește fără îndoială veniturile în acest an”.

Obțineți mai multe informații despre inovații și modalități de dezvoltare, implementând tehnologii noi, de înalte precizie, tehnologiile viitorului, contactându-ne la:

  • Tel: (373)-79988063
  • E-mail: [email protected]
  • Adresă-web: www.sasagro.com
  • Adresă: Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202, et 5, of 2 mun. Chișinău, Republica Moldova.
Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale