‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 7 decembrie, 2023
-1.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProgramul AgriMBA - o nouă etapă în dezvoltarea agriculturii Moldovei

Programul AgriMBA – o nouă etapă în dezvoltarea agriculturii Moldovei

‹ adv ›
‹ adv ›

Vicepremierul Vladimir Bolea a participat, astăzi, la lansarea programului de formare profesională continuă în domeniu „Management în Agribusiness”.

La AgriMBA au fost înscriși 31 de masteranzi. Disciplinele de studiu vor fi livrate de către profesori din Universitățile UE, Universitatea Tehnică a Moldovei și de experți practicieni din cadrul companiilor de succes din Moldova.

În mesajul de salut, Vladimir Bolea a menționat că:

„Programul AgriMBA este menit să aducă schimbări semnificative în sectorul agricol. Agricultura are nevoie de manageri care să gestioneze eficient afacerile din acest domeniu. Programul dat este un pas important în susținerea și dezvoltarea sectorului, în formarea viitorilor lideri. Sunt sigur că, vom avea parte de specialiști care vor promova agricultura performantă, care ulterior va genera valoare adăugată. Ne dorim să folosiți oportunitatea unor studii avansate și  specializate în domeniul agriculturii  și afacerii  pentru a prospera,” a menționat oficialul.

În cadrul programului, masteranzii vor interacționa cu mentori locali și străini, reprezentanți ai mediului de afaceri, astfel, încât să aibă acces la cele mai bune practici și instrumente pentru a-și îmbunătăți și dezvolta afacerile.

Durata studiilor este de 2 ani și vor avea loc în regim online și cu prezență fizică. Predarea va fi în limba engleză. La finalizarea programului, absolvenții vor obține și o diplomă de MBA, eliberată de Universitatea de Științe ale Vieții din Varșovia, Polonia.

Programul este finanțat de proiectul Optim și Erasmus și implementat de către UTM în parteneriat cu ADMA și în coordonare cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii