vineri, 17 mai, 2024
17.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialePromoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Recomandate

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi.

Începând de pe 17 aprilie 2024 și până pe 17 mai 2024, Mikro Kapital va reduce rata dobânzii cu 5% pentru trei categorii de credite destinate afacerilor.

Cei interesați pot beneficia de această oportunitate, solicitând trei tipuri de credite oferite de Mikro Kapital Moldova:

  • Credit Business: Acest credit se oferă până la 1.000.000 de lei fără gaj și este destinat dezvoltării și extinderii afacerii. Perioada de credit este de până la 84 de luni, iar cea de grație – de 3 luni.
  • Credit Agro: Suma sprijinului financiar pentru sectorul agricol poate ajunge până la 1.000.000 de lei, fără necesitatea unui gaj. Perioada de credit este de până la 84 de luni, iar cea de grație – de 8 luni.
  • Credit SupeRRapid: Un credit rapid, care poate ajunge până la 150.000 de lei, fără necesitatea unui gaj, destinat pentru micii antreprenori. Perioada de grație este de 8 luni.

În plus, beneficiile promoției se extind și către creditele destinate consumatorilor.

Astfel, clienții vor beneficia de o reducere a ratei dobânzii cu 5% pentru creditul Consum. Acesta se oferă până la 300.000 de lei, fără gaj. Perioada de credit este de până la 60 de luni.

Această ofertă vine să răspundă nevoilor financiare variate ale clienților, oferindu-le oportunitatea de a accesa fonduri în condiții avantajoase.

Promoția de Primăvară este valabilă până pe 17 mai 2024. 

Cererile pot fi depuse atât online, cât și în cadrul sucursalelor Mikro Kapital Moldova, numărele de telefon ale acestora fiind disponibile pe acest link.

Mikro Kapital
Mikro Kapital
MIKRO KAPITAL în MOLDOVA are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii în domeniul AGRICULTURII și BUSINESS de pe teritoriul Republicii Moldova.

Citește și ›

Advertoriale