‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 17 mai, 2024
18.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPurcari Wineries achiziționează Timbrus Purcari Estate şi ajunge la o suprafață de aproape 1.600...

Purcari Wineries achiziționează Timbrus Purcari Estate şi ajunge la o suprafață de aproape 1.600 ha de podgorii

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Purcari Wineries PCL (BVB: WINE; de acum înainte „Grup”, „Companie”), anunță astăzi semnarea contractelor de achiziție a 100% din acțiunile Timbrus Purcari Estate SRL („Timbrus”).

Prin această nouă adiție, Purcari Wineries își extinde poziția în regiunea viticolă cu indicație geografică protejată Ștefan Vodă, adăugând circa 130 ha de teren agricol, inclusiv 112 ha de viță de vie de înaltă calitate în satul Purcari.

Această achiziție va duce suprafața totală a podgoriilor gestionate a Grupului la aproape 1.600 ha. Ca parte a tranzacției, Compania va prelua toate celelalte active Timbrus, inclusiv stocurile de produse și echipamentele.

„Prin această achiziție, ne asigurăm aprovizionarea cu struguri de înaltă calitate în satul Purcari, pentru a susține creșterea noastră accelerată pe măsură ce intensificăm vânzările de export.

Brandul nostru Purcari a crescut cu ~30% în 2023 și anticipăm o creștere continuă pe viitor, considerând obiectivul nostru de a transforma Purcari într-unul dintre cele mai recunoscute și respectate branduri de vin la nivel global.

Vom aplica cele mai înalte standarde de calitate activelor Timbrus, pe măsură ce le integrăm în Grupul nostru,” a declarant Victor Bostan, CEO Purcari Wineries PCL.

Finalizarea tranzacției este planificată în termen de până la trei săptămâni de la semnarea
contractului de achiziție al acțiunilor.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›