joi, 23 mai, 2024
27.2 C
Chișinău
HomepageBlogRecord pe agrobiznes.md și agrobiznes.ro: Circa 650 de mii de vizitatori unici în martie

Record pe agrobiznes.md și agrobiznes.ro: Circa 650 de mii de vizitatori unici în martie

Recomandate

Agrobiznes continuă să-și consolideze poziția în rândul fermierilor și profesioniștilor din domeniul agricol din Republica Moldova și România.

Agrobiznes.md, cel mai mare portal de știri și informații din domeniul agriculturii din R. Moldova, a stabilit un nou record de trafic în luna martie 2023.

Platforma a acumulat un număr de 355.740 de cititori unici și 537.562 afișări de pagină în această perioadă. Acest nou record îl depășește pe precedentul stabilit în martie 2022, când Agrobiznes a atras 342.000 de vizitatori unici.

Sursa: Google Analytics

De asemenea, Agrobiznes.ro își consolidează prezența în peisajul media din România, situându-se în top printre preferințele audienței locale. În luna martie, site-ul a atras 291.861 de vizitatori unici și 806.414 de afișări de pagini. Aceasta marchează a treia lună consecutivă în care audiența portalului este în continuă creștere.

„Această creștere se datorează în mare parte eforturilor constante de a oferi informații relevante și actualizate despre piața agricolă, precum și colaborării cu experți și fermieri din Moldova și România pentru a dezvolta articole care să răspundă nevoilor cititorilor”, a declarat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Agrobiznes investește în permanență în dezvoltarea de noi servicii și funcționalități pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a-și extinde audiența. Acest lucru include și o serie de campanii de promovare și parteneriate cu organizații relevante din sectorul agricol din Moldova și România.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

Citește și ›

Despre noi