‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
15.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSeminar de informare privind jocurile de afaceri, desfășurat la ICCC „Selecția”

Seminar de informare privind jocurile de afaceri, desfășurat la ICCC „Selecția”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Un seminar informativ axat pe jocurile de afaceri (business games) a avut loc, în perioada 5 – 6 mai, la Institutul de Cercetări pentru Culturile de Câmp „Selecția”.

Seminarul a fost organizat de Sparkassenstiftung Moldova și s-a desfășurat în noua sală de instruiri creată la ICCC „Selecția” în cadrul proiectului “Acces la finanțare pentru o dezvoltare durabilă și adaptabilă la schimbările climatice a zonelor rurale din Republica Moldova”, finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.

La instruire au participat cadre didactice și liberi profesioniști, inclusiv de la universități, școli profesionale și centre de excelență din nordul țării.

Jocurile de afaceri reprezintă un instrument modern de instruire și au devenit în timp un brand internațional pentru o experiență de învățare inovatoare și interactivă.

Dat fiind faptul că unul din scopurile proiectului sus-menționat reprezintă durabilitatea financiară și instruirea de afaceri a grupurilor de persoane din zonele rurale prin participarea nemijlocită la sesiunile de formare, urmează ca în luna iunie 2022 să fie format un grup de participanți la o sesiune de formare a trainerilor.

Participanții la această sesiune vor fi selectați în baza anumitor criterii, cum ar fi: capacitățile de instruire, cunoștințele în domeniul financiar și agricol, dar și abilitățile lingvistice.

‹ adv ›

Ei vor fi familiarizați cu unul dintre jocurile de afaceri și își vor forma abilități de predare a acestora atât în instituțiile în care activează, cât și în centrele organizate în cadrul proiectului.

Seminarul informativ axat pe jocurile de afaceri (business games) va fi organizat și pe 10-11 mai, iar mai apoi pe 12-13 mai 2022 la Chișinău.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›