Tatiana Caraman a fost menționată la categoria mass-media online pentru realizarea mai multor materiale de impact privind activitatea întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova și a programelor ODIMM. Concursul se află deja la a doua ediție și s-a desfășurat în perioada ianuarie-noiembrie 2018. Câștigătorii au fost premiați marți, 5 februarie, în cadrul unei festivități organizate la ODIMM.

„Sunt onorată să mă aflu printre cei mai buni jurnaliști menționați de ODIMM. Este meritul întregii noastre echipe și totodată un imbold pentru a continua să relatăm despre succesele pe care le înregistrează antreprenorii din țara noastră. Le mulțumim pe această cale tuturor cititorilor și partenerilor noștri pentru susținere și apreciere”, ne-a spus colega noastră.

Tatiana Caraman are experiență bogată în jurnalism și comunicare. A activat atât în mass-media cât și în domeniul public. Tatiana a preluat conducerea editorială a portalului Agrobiznes în ianuarie 2018, ocupând până în prezent funcția de redactor-șef.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here