FOTO: bbka.org.uk
- pub -

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de grant pentru adoptarea și demonstrarea utilizării stupilor verticali în apicultura din Moldova. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la atribuirea granturilor în conformitate cu contractele și politicile interne de gestionare a granturilor ale APM.

  • Original: Data lansării: 29 noiembrie 2017
  • Original: Data încheierii: 29 decembrie 2017
  • Revizuit: Data lansării: 7 decembrie 2017
  • Revizuit: Data încheierii: 12 ianuarie 2018

(!) Extins: Data încheierii: 18 ianuarie 2018

Proiectul va organiza un workshop de pre-aplicare la data de 07 decembrie, 2017 la sediul APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între orele 11:00 și 13:00. Acest workshop va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare. Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest workshop sunt obligați să-și confirme participarea expediind numele participantului și denumirea organizației la [email protected] până la 05 decembrie, 2017. De la fiecare organizație doar o persoană poate participa la workshop. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are nevoi speciale pentru a accesa facilitățile workshop-ului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi confirmarea prezenței în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea solicitării.

În plus, Proiectul APM va organiza ziua ușilor  deschise la data de 14 decembrie 2017 de la ora 10:00 până la 17:00 pentru solicitanții care au nevoie de asistență pentru completarea aplicației. Proiectul APM  nu va oferi consultații  tehnice, ci poate ajuta și răspunde unor întrebări specifice referitor la RFA, completarea formularelor necesare și compilarea unui buget.

- pub -

Solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitor la RFA și de a primi îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de solicitare, expediind întrebările lor la adresa [email protected] până la 14 decembrie 2017. Pentru pachetul complet al aplicației și a verificarea întrebările/răspunsurile accesați acest link.

Angajații APM și Chemonics nu au dreptul să solicite, iar solicitanților li se interzice să ofere bani, onorarii, comision, credit, cadouri, gratuități, obiecte de valoare sau compensații pentru a obține sau a recompensa tratamentul favorabil presupus necorespunzător cu privire la acest apel. Orice solicitare necorespunzătoare din partea oricărui angajat al proiectului va fi raportată Directorului de proiect sau la adresa de email [email protected]

Următoarele anexe sunt parte a acestui Apel de depunere a cererilor de grant:

  • Anexa A – Formularul cererii de grant
  • Anexa B – Formularul bugetului pentru solicitarea grantului
  • Anexa C – Formularul de auto-evaluare a solicitantului
  • Anexa D – Confirmări obligatorii
  • Anexa E – Dispoziții obligatorii și necesare standarde aplicabile

Dispozițiile standarde pentru organizațiile neguvernamentale SUA și non-SUA, care obțin un grant în valoare fixă pot fi accesate la următorul link.

Dispozițiile standarde pentru organizațiile neguvernamentale non-SUA, care obțin alte tipuri de granturi pot fi accesate la următorul link.

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here