vineri, 17 mai, 2024
20.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeTop 4 combinații gastronomice cu divinurile Bardar, perfecte pentru masa de Paști

Top 4 combinații gastronomice cu divinurile Bardar, perfecte pentru masa de Paști

Recomandate

Sărbătorile pascale sunt un motiv perfect de a reveni la tradiții și de a savura bucate delicioase în compania celor dragi. Pentru a transforma această sărbătoare într-o experiență cu adevărat memorabilă, vă prezentăm o selecție de combinații gastronomice rafinate, acompaniate de divinurile Bardar, ce vor aduce un plus de eleganță și savoare petrecerii.

1. Drob de miel și Bardar Silver X.O. 7 ani

Drobul de miel este nelipsit de pe mesele de Paște din diverse culturi gastronomice. Pentru a aduce un contrast plăcut și a intensifica aromele, recomandăm asocierea cu un divin Bardar vechi de 7 ani.

Aromele bogate și textura mătăsoasă a divinului vor completa perfect carnea suculentă și condimentată a mielului, creând un echilibru gustativ desăvârșit.

2. Sarmale în foi de viță și Bardar V.S.O.P 5 ani

Sarmalele în foi de viță, un fel de mâncare bogat și aromat, necesită un partener la fel de complex și plin. Un divin Bardar, învechit 5 ani, cu aromele sale profunde și bogate, completează minunat gustul sărmăluțelor, transformând mâncarea într-o sărbătoare a gustului.

3. Cozonacul cu nucă și Bardar Gold X.O. 10 ani

Paștele nu ar fi complet fără tradiționalul cozonac. Alegeți un divin Bardar exclusivist, cum ar fi cel de 10 ani. Aromele maturate și bogate ale divinului se vor împleti armonios cu gustul dulce și textura moale a cozonacului, îmbogățit cu aromele de nucă și esențe fine.

4. Rață coaptă cu stafide și Bardar Gold X.O. 12 ani

Ajunsă în cultura noastră gastronomică din spațiul francofon, rața în sos cu stafide este un fel rafinat și delicios, care se potrivește perfect cu un Bardar Gold X.O. 12 ani. Gustul mierii din divin se va împleti perfect cu nuanțele fructate ale cărnii, accentuându-i corect gustul plin.

Bardar reprezintă tradiția de a crea divinuri autentice,  o tradiție începută încă din 1929, cu un parcurs de la o mică distilerie până la o afacere în care soarele, strugurii, lemnul de stejar secular și experiența angajaților se îmbină armonios. 

Astăzi, Distileria Bardar se clasează în top 3 producători de divinuri din Republica Moldova – ceea ce reprezintă o apreciere și recunoaștere a eforturilor noastre, de creare a divinurilor de calitate pentru voi – clienții noștri.

Vezi și Divinurile BARDAR – apreciate la nivel mondial.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale