luni, 26 februarie, 2024
8.9 C
Chișinău
HomepageBlogTotalurile Agromag.md în 2023: peste 32.000 de vizitatori unici au accesat platforma

Totalurile Agromag.md în 2023: peste 32.000 de vizitatori unici au accesat platforma

Recomandate

Pe parcursul 2023, Agromag.md s-a impus ca un punct de referință pentru agricultura din Moldova. Această platformă B2B reușește să conecteze fermierii cu o varietate largă de furnizori și produse, contribuind astfel la eficientizarea și modernizarea agriculturii din regiune.

Performanță și creștere: Agromag a înregistrat o creștere semnificativă într-un timp relativ scurt. Platforma găzduiește peste 5000 de produse de la 80 de companii și peste 200 de branduri, recunoscute atât la nivel local, cât și internațional, la puțin peste un an de la lansare.

Cu peste 32.000 de vizitatori unici și circa 100.000 de afișări de pagină în 2023, Agromag demonstrează o atracție constantă în rândul comunității agricole.

Misiunea Agromag: Misiunea centrală a Agromag este de a facilita accesul fermierilor la furnizori de încredere. Prin platformă, utilizatorii pot compara ofertele diferitelor companii, alegând astfel soluțiile cele mai potrivite pentru nevoile lor specifice.

Beneficiile pentru fermieri: Agromag oferă o serie de avantaje distincte:

  • Acces la o gamă diversă de produse: De la semințe și îngrășăminte până la echipamente și servicii de consultanță, platforma acoperă un spectru larg de necesități agricole.
  • Compararea ofertelor: Facilitatea de a compara diferitele oferte permite fermierilor să identifice cele mai bune oportunități și condiții.
  • Colaborarea cu furnizori de încredere: Toți vendorii prezenți pe platformă sunt verificați, asigurând astfel fermierilor colaborări fiabile și de calitate.

Secțiuni populare: Interesele vizitatorilor noștri sunt diverse, dar anumite secțiuni s-au evidențiat în mod deosebit:

Parteneriat strategic: Asocierea cu Agrobiznes, liderul pieței în domeniul portalurilor agricole din Moldova, care înregistrează anual peste 2 milioane de vizitatori unici, reprezintă un avantaj major. Această colaborare nu doar că sporește vizibilitatea companiilor partenere pe Agromag, dar le integrează și într-o rețea vastă de profesioniști agricoli.

Pentru companiile interesate de o prezență accentuată în sectorul agricol, Agromag devine o platformă ideală. Contactați-ne la adresa [email protected] sau la numărul +373-696-135-30 pentru a explora oportunitățile de colaborare și a face parte din rețeaua noastră.

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Despre noi