marți, 16 aprilie, 2024
29.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeTractoarele Hattat au un nou dealer în Moldova

Tractoarele Hattat au un nou dealer în Moldova

Recomandate

Începând cu 2023, brandul Hattat, care este cunoscut fermierilor moldoveni, este reprezentat în țara noastră de către compania Agropiese TGR. 

Tractoarele Hattat sunt produse de concernul HEMA Industry (Turcia). Acesta este un mare producător de componente pentru mărci internaționale precum Valtra, Massey Fergusson, John Deere, Ursus și alți producători de tractoare.

Concernul HEMA produce transmisii (punți față, punți spate, cutii de viteze), ridicătoare hidraulice spate, toate componentele sistemului hidraulic al tractorului (pompe hidraulice, cilindri hidraulici, motoare hidraulice), toate componentele de direcție și anumite părți ale motorului Perkins (blocurile motoare și arborii cotit).

Astfel, aproximativ 80% din componentele tractorului Hattat sunt de producție proprie, ceea ce este confirmat de sigla Hema și Hattat de pe fiecare piesă. Producția proprie este un avantaj incontestabil, deoarece procesul de producție este controlat în toate etapele, iar costul de producere al tractoarelor este redus.

La moment, compania oferă clienților săi trei modele de tractoare Hattat. Hattat T4110 a fost deja prezentat în Iunie la expoziția de la Comrat.

Acesta este un tractor din segmentul mediu de preț, Hattat T4110, cu o capacitate de 110 CP, în cea mai amplă configurație.

Acesta este singurul reprezentant din grupul său de putere care permite cultivarea între rânduri a culturilor prășitoare prin modificarea lățimii ecartamentului.

Alte avantaje ale acestor tractoare sunt:

 • motor original Perkins cu puterea de 110 CP;
 • transmisia înalt productivă cu-n diapazon larg de viteze (24 înainte / 24 înapoi); 
 • cabină confortabilă cu filtrarea aerului și aer condiționat, și cu scaun suplimentar pentru pasager; 
 • ridicător hidraulic spate cu  capacitate mărită de ridicare de 4500 kg și trei cilindri hidraulici. Acționarea ridicătorului este electro-hidraulică (prin intermediul unui buton din cabină); 
 • termenul de garanție – doi ani, dar nu mai mult de 1500 moto-ore.

Hattat A110 – o versiune mai simplificată a tractorului Hattat T4110. Puterea acestuia – 107 CP și o transmisie mai simplă 12/12, ridicătorul din spate cu o capacitate mai mică de ridicare.

Acest model are, asemenea, și mai puțină electronică. Având un cost destul de atractiv, acest model face o concurență serioasă tractoarelor chineze cu caracteristici asemănătoare.

 Avantajele acestui tractor sunt:

 • motor original Perkins cu puterea de 107 CP;
 • transmisia  cu-n diapazon de viteze (12 înainte / 12 înapoi); 
 • cabină confortabilă cu filtrarea aerului și aer condiționat, și cu scaun suplimentar pentru pasager; 
 • ridicător spate cu capacitatea de ridicare a 3700 kg cu trei cilindri hidraulici; 
 • termenul de garanție – doi ani, dar nu mai mult de 1500 moto-ore.

Hattat B3080 – un model destinat pentru vii-livezi. Tractorul este accesibil atât în varianta cu cabină compactă, cât și fără de cabină. Este un tractor simplu și sigur, care asigură îndeplinirea tuturor lucrărilor în livezi și vii. 

Caracteristici:

 • motor original Perkins cu puterea de 76 CP;
 • transmisia cu-n diapazon de viteze (12 înainte / 12 înapoi); 
 • ridicător hidraulic spate cu capacitate mărită de ridicare de 4500 kg și trei cilindri hidraulici. Acționarea ridicătorului este electro-hidraulică (prin intermediul unui buton din cabină);
 • termenul de garanție – doi ani, dar nu mai mult de 1500 moto-ore.

Noul dealer promite că în viitorul apropiat va demara accelerat dezvoltarea departamentului de deservire și va difersifica semnificativ asortimentul de piese de schimb la depozitele din Moldova.  

Oferind tractorul Hattat, Agropiese TGR garantează cel mai bun preț de pe piață printre producătorii turci similari. În viitorul apropiat, la vitrinele companiei vor apărea noi modele de tractoare Hattat.

Agropiese TGR
Agropiese TGR
Compania Agropiese TGR Grup a fost înființată în 1993 și este una dintre cele mai vechi companii din Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale