FOTO: ifad.md/

Până în luna aprilie curent, tinerii care doresc să își dezvolte o afacere proprie au posibilitatea de a participa la cursurile gratuite de instruire cu tematica „Primii pași în antreprenoriat, management și oportunități de finanțare” organizate de UCIP-IFAD .

Seminarele se vor desfășura regional în zona centru, nord și sud, cu o durata de 5 zile consecutive, iar la sfârșitul seminarului fiecare participant va obține un certificat de participare.

Tinerii care doresc să își inițieze o afacere au posibilitatea să dobândească cunoștințe despre modalitatea de înregistrare și gestionare a afacerii, regimul fiscal, întocmirea și prezentarea rapoartelor fiscale și financiare. În cadrul instruirii vor fi expuse și exemplificate practicele de marketing în dezvoltarea, distribuția și promovarea produselor agroalimentare.

Pentru a beneficia și Dvs. de posibilitatea oferită de UCIP-IFAD, completați formularul de aplicare online.

sau contactați direct organizatorii:

  • pentru participare la seminarele organizate în zona Centru (or. Chișinău) – persoana de contact Dna Aurelia Braguta – 069677239;
  • pentru participare la seminarele organizate în zona Nord sau Sud – persoana de contact Nicolae Chimerciuc –  069909163.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here