sâmbătă, 25 mai, 2024
15.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeUKRAVIT și OBEREGAGRO au câștigat marele premiu în cadrul Notorium Trademark Awards 2022

UKRAVIT și OBEREGAGRO au câștigat marele premiu în cadrul Notorium Trademark Awards 2022

Recomandate

Ca rezultat al finalizării concursului Notorium Trademark Awards 2022, mărcile comerciale UKRAVIT și OBEREGAGRO au obținut TROFEUL – LOCUL 1 la categoriile „Produse chimice agricole” si „Comerț produse pentru agricultură”.

Este pentru al patrulea an consecutiv când aceste mărci obțin recunoștința clienților săi pentru eficacitatea și rentabilitatea produselor oferite, precum și pentru relațiile de parteneriat durabil și loial existente cu fiecare agricultor.

„Susținerea și încrederea acordată în acest an de către agricultorii din Moldova produselor Ukravit este cel mai apreciat moment pentru echipa UKRAVIT, în condițiile în care sute de angajați ai fabricii „Ukravit Science Park” au ținut piept provocărilor conflictului armat, producând necesarul de produse cât pentru piața ucraineană, atât și pentru piața Republicii Moldova. Mai mult ca atât, în virtutea impedimentelor de logistică cu care s-au confruntat mulți agenți economici, ei au dat dovadă de mare curaj și responsabilitate pentru ca agricultorii noștri să poată efectua la timp tratamentele necesare cu pesticide.

Faptele lor ne încurajează să fim mai uniți și mai eficienți în tot ceea ce putem oferi agricultorilor. Astfel pentru sezonul agrar 2023 vom avea produse noi în portofoliu și vom implementa politici comerciale accesibile atât pentru partenerii fideli, cât și pentru clienții noi. Doar împreună putem crea un viitor mai sigur. Mulțumim producătorilor agricoli pentru apreciere și conlucrare fructuoasă. Succese tuturor și roade bogate!”.

UKRAVIT SCIENCE PARK – producătorul #1 de produse de uz fitosanitar și îngrășăminte foliare din Ucraina. Deține peste 60 de linii de producție echipate cu cele mai performante echipamente.

Fiecare etapă a procesului de producție: inspectarea materiei prime, controlul intermediar al proceselor de producție și controlul calității produsului finit – îndeplinește standardele internaționale de calitate și siguranță, ceea ce este confrimat prin certificatele ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001.

Peste 10.000.000 hectare de teren arabil sunt prelucrate cu produsele Ukravit. 

Țările de export – Moldova, Georgia, Armenia, Uzbekistan.

OBEREGAGRO –  reprezentatul oficial al UKRAVIT SCIENCE PARK în Republica Moldova, alături de agricultori de peste 12 ani.

Oberegagro
Oberegagro
OBEREGAGRO - reprezentantul oficial a produselor UKRAVIT în Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale