‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 24 iunie, 2024
20.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriUniunea Europeană lansează cea de-a doua ediţie a Premiului pentru Energie Durabilă în ţările...

Uniunea Europeană lansează cea de-a doua ediţie a Premiului pentru Energie Durabilă în ţările Parteneriatului Estic

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Premiul pentru Energie Durabilă în ţările Parteneriatului Estic face parte din „Săptămâna Energiei Durabile 2020” organizată de Uniunea Europeană şi oferă recunoaştere proiectelor sprijinite de UE care promovează eficienţa energetică şi folosirea energiei regenerabile şi care ajută direct cetăţenii şi comunităţile să economisească energia sau să folosească surse de energie regenerabilă, anunță TVR.

Competiţia este deschisă până pe 17 aprilie 2020, la miezul nopţii (ora de Bruxelles), deopotrivă pentru cetăţeni şi companii, instituţii guvernamentale şi autorităţi locale, ONG-uri şi organizaţii de tineret din una sau mai multe ţări ale Parteneriatului Estic. Condiţia principală este ca proiectul participant să fi beneficiat de sprijinul UE fie direct, fie indirect, printr-o organizaţie parteneră.

Solicitările de participare trebuie depuse în format electronic, prin completarea unui formular online disponibil în engleză şi rusă. Vor fi desemnaţi şase finalişti care vor fi invitaţi la Bruxelles pentru a participa la „Săptămâna Energiei Durabile”, în perioada 22-26 iunie 2020. Câştigătorul va fi anunţat pe 23 iunie, în cadrul unei ceremonii speciale. Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Notă: Schimbarea climatică, generată de încălzirea globală, este o provocare pe termen lung pentru umanitate, iar Uniunea Europeană caută soluţii prin care să asigure un viitor mai bun şi mai sănătos pentru întreaga planetă. Utilizarea eficientă a energiei, creşterea ponderii energiei durabile şi regenerabile fac parte din această abordare.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›