duminică, 19 mai, 2024
10.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Autehton: În 10 ani de activitate, am reușit să asigurăm producerea locală a...

VIDEO. Autehton: În 10 ani de activitate, am reușit să asigurăm producerea locală a echipamentelor și instalațiilor frigorifice

Recomandate

Compania Autehton, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de echipamente și instalații frigorifice industriale și comerciale din Moldova, în acest an sărbătorește 10 ani de activitate.

De la servicii de proiectare, consulting, livrare, montare și deservire a echipamentului frigorific, au ajuns să asigure producerea proprie a soluțiilor de păstrare post-recoltare.

„Ne mândrim că ne dezvoltăm atât pe piața locală, cât și regională, având proiecte implementate cu succes în mai multe țări. Analizăm tendințele pieței și creăm soluții adaptate acestor tendințe, astfel încât ajutăm producătorii să facă față mai ușor provocărilor cu ajutorul tehnologiilor ce permit reducerea cheltuielilor și durabilitatea afacerii”, menționează Sergiu Caldari, directorul Autehton Grup SRL.

Mai multe detalii despre compania Autehton aflați vizionând videou-ul realizat în cadrul expoziției Moldagrotech. Iar dacă sunteți în căutarea unei soluții ce ține de echipamente și instalații frigorifice, accesați autehton.com.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale