vineri, 14 iunie, 2024
20.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Corteva prezintă cinci noi produse biologice și rezultatele testărilor în teren

VIDEO. Corteva prezintă cinci noi produse biologice și rezultatele testărilor în teren

Recomandate

În ultimii ani, am asistat la o schimbare semnificativă în comportamentul consumatorilor, aceștia devenind tot mai informați și mai exigenți în privința calității și originii produselor pe care le consumă.

În acest context, tendințele pieței s-au schimbat semnificativ, produsele biologice de protecție și de fertilizare a culturilor câștigă teren, iar companiile de inputuri se orientează tot mai mult spre dezvoltarea acestora.

Una dintre companiile care investește cel mai mult în această direcție este Corteva Agriscience, iar cele mai importante achiziții recente au fost Symborg și Stoller, ce au poziționat Corteva ca lider global în domeniul produselor biologice.

*Symborg, expert în tehnologii microbiologice cu sediul în Murcia, Spania; Stoller, una dintre cele mai mari companii independente din industria produselor biologice, cu sediul în Houston, Texas, S.U.A.

Având un portofoliu extins de produse biologice, recent, Corteva Agriscience a prezentat la Chișinău atât rezultatele testării Utrisha N și Kinsidro™ Nutri, cât și primele cinci produse ale companiei Stoller disponibile pe piața Moldovei: Bioforge, Mn Platinum, Sugar Mover, Keylate și Harbest.

Mai multe detalii aflați în video-ul realizat în cadrul evenimentului.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale