vineri, 19 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Cea mai performantă și unica combină Massey Ferguson IDEAL din Moldova - prezentată...

VIDEO. Cea mai performantă și unica combină Massey Ferguson IDEAL din Moldova – prezentată fermierilor

Recomandate

Creată pentru a satisface nevoile antreprenorilor și a activităților agricole la scară largă, combina Massey Ferguson IDEAL este total integrată, prezentând inovații deosebite care se evidențiază în orice regiune, garantând o calitate superioară a boabelor și paielor, un randament substanțial, performanță ultra-rapidă, confort excepțional pentru operator și, în plus, eficacitate și control absolut.

Numită cea mai performantă și cea mai mare combină Massey Ferguson și la moment unica combină IDEAL 9 de pe piața Moldovei, modelul a fost prezentat la zeci de fermieri săptămâna trecută în cadrul IDEAL EVENT – eveniment organizat de către compania Agri-Solutions, unicul dealer oficial Massey Ferguson pe teritoriul Moldovei.

Fermierii au putut aprecia performanța combinei direct la recoltare în câmp, dar și să discute despre principalele particularități tehnice ale acesteia.

Totodată, în cadrul evenimentului au fost prezentate opțiuni pentru fermieri cu suprafețe mai mici în gestiune: combinele MF BETA și MF ACTIVA. Acestea au fost proiectate special pentru a îmbunătăți productivitatea și eficiența, chiar și pe terenuri de dimensiuni reduse.

Mai multe detalii despre eveniment aflați în video-ul realizat la fața locului. Pentru o discuție amănunțită și personalizată cu specialiștii Agri-Solutions, vă încurajăm să accesați acest link.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale