luni, 17 iunie, 2024
16.1 C
Chișinău
Acasă Advertoriale VIDEO. „DiazTech”, compania care îţi oferă cea mai performantă tehnică agricolă pentru rezultate remarcabile

VIDEO. „DiazTech”, compania care îţi oferă cea mai performantă tehnică agricolă pentru rezultate remarcabile

0
VIDEO. „DiazTech”, compania care îţi oferă cea mai performantă tehnică agricolă pentru rezultate remarcabile

Compania „DiazTech” a obișnuit fermierii din țara noastră să le pună la dispoziție cea mai performantă şi modernă tehnică agricolă. Chiar de la bun început, eforturile companiei au fost îndreptate către producători, ca aceștia să poată realiza toate lucrările agrotehnice de calitate, iar, în final, să obțină roadă bogată.

Clienții „DiazTech” s-au convins de eficiența tractoarelor şi utilajelor prin rezultatele remarcabile pe care le-au înregistrat. Acest lucru motivează reprezentanții companiei să depășească, în continuare, așteptările fermierilor şi să vină în fața lor cu cele mai inovative şi rezistente mașini agricole. Recent, compania „DiazTech” a prezentat o serie nouă de tractoare marca FENDT, unde sunt incluse 5 modele: Vario, 930, 933, 936, 939 şi Vario 942. Dealerul official FENDT, „DiazTech” propune pentru piața locală noul tractorul FENDT 942 Vario. Acesta este dotat cu motor MAN şi are o putere maximă de 415 CP nominal.

La nivel internațional, tractorul a fost apreciat ca fiind cel mai inteligent, mai eficient, mai confortabil şi mai sigur. Iată de ce compania „DiazTech” nu a putut rata șansa să pună la dispoziția producătorilor din ţara noastră o adevărată bijuterie de tractor. Şi nu a făcut-o oricum. Ca de fiecare dată, reprezentanții „DiazTech” au avut grijă să pună totul la punct, până în cele mai mici detalii. Asta pentru ca oaspeții selecți prezenți la eveniment să aibă parte de surprize şi momente cu adevărat speciale. Şi se pare că le-a reușit. Producătorii s-au arătat încântați de noul Tractor 942 Vario şi au menționat că prezentarea a avut loc la cel mai înalt nivel. Fondatorul „DiazTech”, Artur Zgardan, a reiterat că obiectivul de bază al companiei este îndreptat către agricultori, ca aceștia să aibă parte de cea mai bună tehnică agricolă acasă şi să poată concura sau chiar să fie la nivelul fermierilor europeni.

ARTUR ZGARDAN, fondator „DiazChim” şi „DiazTech”: „Suntem siguri că producătorii noștri vor fi încântați de Tractorul 942 Vario. Producătorul de tehnică agricolă clasa premium FENDT, reușește să se impună pe o piață extrem de competitivă, cu cele mai inovative şi performante mașini agricole. Suntem mândri că putem aduce în ţara noastră tehnică agricolă produsă de una dintre cele mai apreciate companii din lume. Brandul FENDT este liderul tehnologiilor şi, pe bună dreptate, considerat un inovator în dezvoltarea agriculturii. Cu o astfel de tehnică în gospodăriile agricole, creșterea productivității şi a calității este asigurată”.

Producătorul agricol Gheorghe Paşalîi deține tehnică marca FENDT de mai mulți ani şi spune că datorită tractoarelor moderne, lucrările în câmp sunt realizate cu mai multă precizie şi, respectiv, asta presupune mai puține griji din partea fermierilor.

GHEORGHE PAŞALÎI, producător agricol Ceadîr–Lunga: „Noi suntem foarte bucuroși pentru Compania „DiazTech” care a apărut pe piață anume cu tractoarele marca „FENDT”. În ţara noastră, „FENDT” este prima marcă europeană sigură şi de calitate. Lucrăm cu această marcă de mai mulți ani. Cu un tractor din această marcă lucrăm de nouă ani, cu altul lucrăm de opt ani. Nu avem pretenții la ele fiindcă sunt excelente, iar rezultatele se văd. Sunt de calitate germană, calitate recunoscută la nivel mondial”.

Cei prezenți la eveniment au avut posibilitatea să urce în Tractorul 942 Vario. Au auzit turațiile motorului, au făcut cunoștință cu toate butoanele, au simțit confortul, iar la final, aşa cum era şi de așteptat, s-au arătat cuceriți şi au spus că îl vor în gospodărie.

VEACESLAV CIORNÎI, producător agricol Edineţ: „Am rămas impresionat de noul tractor, dar şi de organizarea acestui eveniment, care corespunde în totalitate nivelului Companie „DiazTech”. De fiecare dată, totul este foarte bine pus la punct şi de o calitate impresionantă. Am rămas plăcut surprinși de tot ce am văzut aici”.

Producătorul agricol Gheorghe Panfil consideră că agricultura din ţara noastră are toate șansele să ajungă la un nivel înalt şi competitiv. Şi asta pentru că agricultorii au început să înțeleagă importanța tractoarelor moderne în procesul de lucru. Cu atât mai mult că şi „DiazTech” are grijă să le pună la depoziție soluțiile potrivite.

GHEORGHE PANFIL, producător agricol Donduşeni: „Cu 19 ani în urmă am întrebat patronul care tractoare mai mult îi plac şi mi-a spus „FENDT”. L-am  întrebat de ce şi mi-a răspuns că „FENDT” cumpără doar cei care sunt gospodari mari, care sunt oameni mai bogați fiindcă pentru ei „FENDT-ul” era un vis mare. M-a frapat într-adevăr ca tehnică, fiindcă nu este doar primul tractor în câmp, dar este şi primul la drum şi la transport. Suntem la o prezentare care poate concura celor care au loc în Germania, ţara care produce tractorul 942 Vario. O minune la prima vedere”.

Impresionat de tractorul Vario 942 este şi producătorul Valentin Negru. Fermierul susține că rămâne fidel tractoarelor marca FENDT şi nu va rata ocazia să cumpere de la „DiazTech” noul tractor, necesar lucrărilor în câmp.

VALENTIN NEGRU, producător agricol Cimișlia și Fălești: „Avem în gospodăria noastră tractoare marca „FENDT” suntem foarte încântați şi mulțumiți, ne lipsește ultimul model de tractor, dar totul este înainte. Cu muncă şi ambiție sperăm că vom reuși să-l avem pe câmpurile noastre”.

Este demonstrat faptul că investițiile făcute în tehnică performantă sunt cele mai eficiente. Asta pentru că într-un timp scurt, agricultorii îşi răscumpără banii, câmpurile sunt prelucrate corect, roada este de calitate, iar munca fermierilor pe ternul agricol devine o plăcere.

ALEXEI KOPYLOV, reprezentant Corporația AGCO: „Sunt foarte bucuros că „DiazTech” este unul din primii distribuitori pe teritoriul Europei de Vest care prezintă noul Vario 900. Într-adevăr este un tractor revoluționar pe segmentul de 300-400 CP. În continuare, tractorul îşi va demonstra toate avantajele sale în procesul de lucru, pe câmpurile din Moldova. Avem deja primele contracte şi primii cumpărători care așteaptă cu nerăbdare să primească tractoarele. Aceste tractoare au început să fie fabricate în iulie 2019, iar până la sfârșitul anului sunt comandate deja 700”.

Producătorii care sunt curioși să vadă Tractorul 942 Vario, dar şi altă tehnică marca FENDT, sunt așteptați în perioada 16-19 octombrie, la Expoziția MOLDAGROTECH, care va avea loc la Moldexpo. Reprezentanții Companiei „DiazTech” şi „DiazChim” vor fi pe loc pentru a răspunde la toate întrebările vizitatorilor.