sâmbătă, 27 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Doi hibrizi noi de porumb Dekalb, completează portofoliul Bayer pentru 2023

VIDEO. Doi hibrizi noi de porumb Dekalb, completează portofoliul Bayer pentru 2023

Recomandate

Mai multă siguranță în reușita sezonului agricol cu hibrizii de porumb Dekalb lansați pentru anul 2023. DKC 4712 și DKC 4897 sunt noutățile Bayer ce vin să completeze portofoliul asigurând un potențial ridicat de producție, toleranță sporită la secetă si conțin un pachet agronomic adaptat condițiilor climatice din Moldova.

Evenimentul de prezentare a hibrizilor a fost organizat pe 7 decembrie la Chișinău, iar reprezentanța Bayer pentru Republica Moldova și România au prezentat celor peste 200 de fermieri participanți noutățile companiei.

DKC 4712 – este un hibrid de porumb semi-timpuriu, FAO 350 – 390, asigurând fermierilor stabilitate în toate mediile de producție. Înflorește mai rapid decât media grupei de maturitate. Poate evita arșița din momentul polenizării, având un potențial ridicat de producție.

DKC 4897 este la fel un hibrid semi-timpuriu, FAO 350-390, dedicat fermierilor profesioniști care își doresc un hibrid cu performanță superioară și stabilitate de producție în tehnologiile intensive de cultură, care oferă o profitabilitate mai mare la hectar față de hibrizii din același segment de piață.

Mai multe detalii despre rezultatele sezonului 2022 și noutățile Bayer pentru 2023 aflați din videoul realizat în cadrul evenimentului.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale